eSports vedonlyönti – Lue missä kannattaa pelata

eSports

Vedonlyöminen eSportsista kasvattaa suosiotaan päivittäin. Tämän ei pitäisi olla yllätys, koska markkinat ovat täynnä verkkopelejä, joita pidetään uuden sukupolven urheiluna, kuten League of Legends tai Counter-Strike: Global Offensive sekä Dota2.

Myös vedonvälittäjät ovat huomanneet eSports-vedonlyöntimarkkinoiden kysynnän räjähdysmäisen kasvun. Ne jotka ovat ymmärtäneet eSports-vedonlyönnin potentiaalin ovat ottaneet eSportin kohdevalikoimiinsa, jotta peliharrastajat voivat lyödä vetoa suurimpien peliturnausten lopputuloksista, kuten League of Legends World Championship tai Counter-Strike: Global Offensive Major Championships.

ESports-alan arvoksi arvioidaan tällä hetkellä yli miljardi dollaria, ja sen odotetaan kasvavan vielä enemmän tulevina vuosina. Mutta miten voit käyttää näitä tietoja eduksesi? Koska eSports on vielä uusi asia vedonlyönnissä eikä kovinkaan moni tiedä alasta paljoakaan, on nyt helpompaa ryhtyä veikkaamaan otteluista, kun fiksua rahaa ei ole niin paljon markkinoilla.

CS:GO Vedonlyönti

Ensimmäisen persoonan ampujat ovat yleensä erittäin suosittuja niin tietokonepelien pelaajien kuin eSports-vedonlyöntifanien keskuudessa Ylivoimaisesti suosituin peli molempien ryhmien keskuudessa on Counter-Strike: Global Offensive, tutummin CS:GO. Tähän peliin järjestetään suurimpia turnauksia maailmalla ja tähän myös lyödään eniten vetoa.

CS:GO on nopeatempoinen joukkuepeli, joka soveltuu hyvin sekä ennen ottelua että live-vedonlyöntiin. Isompiin turnauksiin on myös mahdollista lyödä vetoa turnauksen voittajista hyvissä ajoin. Mikäli eSportin seuraaminen on liian nopeatempoista, tutustu pikapokeriin netissä, josta saa myös ylimääräistä jännistystä hitaammalla temmolla.

Minkälaisia CS:GO vetoja voi lyödä?

Useimmille vedonlyöjille tunnetuin veto CS:GO otteluihin ovat kumpi joukkue voittaa ottelun, mutta tarjolla on laaja valikoima muitakin tapoja lyödä vetoa, joita asiantuntevat fanit tai lisäjännitystä hakevat voivat kokeilla. Ennen kuin rupat laittamaan vetoja sisään oikealla rahalla, muista kuitenkin ensin valita oikea vedonlyöntisivusto.

Yleisimmät CS:GO vedonlyönti kohteet ottelun voittajan lisäksi:

Turnauksen voittaja: Lyöt vetoa siitä, mikä joukkue voittaa turnauksen

Ryhmävoittaja: Jos useampi joukkue on lisätty samaan ryhmään, lyöt vetoa mikä näistä joukkueista pärjää parhaiten

Tasoitusveto: Olet lyö vetoa siitä, voittaako joukkue, kun toiselle joukkueelle on annettu eteen tietty määrä pisteitä. Esimerkki: joukkue A, jolla on 3.5 kierroksen etu joukkuetta B vastaan. Lopputulos on 12 – 15, mutta 3.5 kierroksen tasoituksella joukkue A voittaa tarkistetulla pisteellä 15.5-15, mikä tarkoittaa sinun vetosi voittaa.

Yli / Alle: lyöt vetoa tapahtuuko tietty asia (Esimerkiksi tappojen-, karttojen- tai erien määrä) tai saako joukkue yli vai alle tietyn määrän pisteitä.

Erikoisemmat CS:GO vedot

Nämä ovat hieman harvinaisempia vedonlyöntimarkkinoita, joita on mahdollista veikata.

Karttaveto: Kumpi joukkue voittaa tietyn kartan.

First Blood: lyöt vetoa joukkueesta tai pelaajasta, joka tekee ottelun ensimmäisen tapon.

Veitsikierros: lyöt vetoa joukkueesta, joka voittaa veitsikierroksen.

 

Missä lyödä vetoa CS:GO peleihin?

Netissä voit lyödä vetoa CS:GO otteluita monissa eri paikoissa oikealla rahalla. Me suosittelemme kuitenkin Supernopealla, sillä he tarjoavat laajan kohde valikoiman ja hyvät kertoimet tähän peliin.

eSports vedonlyönnissäkin kannattaa käyttää hyväksi tarjolla olevat vedonlyöntibonukset. Näiden avulla saat lisää ammuksia esports vedonlyönti harrastuksellesi.

CS:GO fantasy pelit

Laji tietämystä voi käyttää hyväksi myös fantasy pelimuodossa, jossa luot oman joukkueen budjetin rajoissa oikeista pelaajista. Esports fantasyn ja klassisen fantasy footballin välillä on monia muitakin yhtäläisyyksiä. Ne jotka ovat kokeilleet fantasy futista tai liigapörssiä, tietävät miten tämä toimii.

Ainoa Paikka Suomalaisille toistaiseksi pelata eSports-fantasy pelejä on Fanteam, joka tarjoaa CS:GO lisäksi monia muitakin eSports lajeja.

Fanteam

PelaamaanPelaamaan
Säännöt ja ehdot
+18, säännöt ja ehdot pätevät

CS:GO live-vedonlyönti

CS:GO live-vedonlyönnistä on tullut olennainen osa jokaiselle vedonlyöntisivustolle jos he tarjoavat CS:GO kohteita. Ottelua edeltävien vedonlyöntien ohella CS:GO live-vedonlyönti houkuttelee yhä enemmän vedonlyöjiä.

Live-vedonlyönnin suosio on se tärkein syy, miksi vedonlyöntisivustojen on tarjottavat live kohteita sekä tarjota kilpailukykyiset vedonlyöntikertoimet. Parhaat live-vedonlyöntikohteet ja kertoimet tarjoaa Pinnacle.

Pinnacle

100% bonus 25€ asti live casinolle

PelaamaanPelaamaan
Säännöt ja ehdot
+18, säännöt ja ehdot pätevät.

 

eSports UKK

Aivan kuten CS:GO, voi myös Dota 2 pelata oikealla rahalla. Suosittelemme tutustumaan Unibetin tarjontaan
Suosittelemme tutustmaan Pinnacle vedonlyönti sivustoon. Heillä on suurin kohde valikoima League of Legends peliin.
Fortnite turnaukset ovat jätti suosiossa maailmalla ja parhaat kertoimet tähän tarjoaa Pinnacle. Voit myös tutustua kaikkiin vedonlyöntisivustoihin, jotka tarjoavat eSports vedonlyöntiä.