Fantasy Premier League Tips – GW 1

fpl gw1

Fantasy Premier League vinkkejä avaus kierrokselle

Tällä kaudella pelaamme kahta eri Fantasy Premier League sarjaa. Nämä sarjat ovat perinteinen Fantasy Premier League kisa, ja toinen on Fanteamin Miljoonan euron turnaus. Koska näiden sivustojen välillä on eroja niin pelaajien hinnoissa, mitä paikkaa he pelaavat ja pisteytyksessä löytyy joukkueiden välillä muutamia eroja. Ja sitten asiaan.

Fantasy Premier League

Pitkän suunnittelun jälkeen ja satojen vaihtojen jälkeen päädyin tälläiseen FPL joukkueeseen:

FPL tips - GW1

Maalivahdit: Ryan (Brighton) ja Meslier (Leeds). Molemmat 4.5M hintaisia enkä halua tässä vaiheessa käyttää enempää rahaa maalivaihteihin. Molemmat ovat joukkueiden ykkös vahteja ainakin alkukaudesta voi kierrättää molempia vuoroviikoin koti otteluissa.

Puolustajat: Lähden alkukauteen kahdella kalliilla, hyökkäävällä puolustajalla, joista TAA tarjoaa huikeaa valueta 7.5M hinnalla ja pienellä riskillä Doherty 6M, josta ei ole aivan varman miten hän jakaa peliajan Aurierin kanssa ja kuinka hyökkäävässä roolissa hän on Mourinhon bussissa, mutta nollapelejä pitäisi tulla senkin puolesta.

Kolme halpaa vaihtoehtoa puolustuksessa, joita voi kierrättää otteluohjelman mukaan. Ben White on ainoa pieni riski uutena pelaajana Brightonista pääseekö hän samantien avaukseen. Näillä näkymin hän on todennäköisempi avaaja kun vaihtopelaaja.

Keskikenttä: Kaksi super pelaajaa Salah ja Aubameyang, jotka tulevat olemaan kapteeneina kahdella ensimmäisellä kierroksella. Pitkään väänsin Allin ja Sonin välillä, mutta lopulta rahat riittivät Alliin. Suunnitelmissa on vaihtaa Alli muutaman kierroksen jälkeen City tai United pelaajaan. Kaksi budjetti vaihtoehtoa on Almiron ja Romeu. Pitkään mietin kenet Newcastlen keskikentän kolmikosta valitsen ja päädyin Almironiin koska hänellä ole viime kauden lopussa paras odotettu pistemäärä. Romeulta en odota juurikaan mitään tehoja, mutta hän pelaa aina 90 minuuttia varmasti, joten jos hän joskus pääsee kentälle tuo hän 2 pistettä varmasti.

Hyökkääjät: 9-10M budjetin hyökkääjäksi tuli Werner Vardyn sijaan 0.5M hinta ero. Chelsea näyttää tällä kaudella entistä vaarallisemmaksi, mutta voi ottaa pari kierrosta ennen kuin uudet pelaajat pääsevät kunnolla vauhtiin. Budjetti hyökkääjät Mitrovic ja Adams, joista ensimmäinen on varma avaaja ja todennäköisesti tekee sellaiset +10 maalia kauteen ja Adams on pieni arpa kun rahat eivät riitä Ingsiin.

Fanteam joukkue

Fanteamin joukkuuni näyttää tälle:

Fanteam GW 1

Hieman lyhyemmät kommentit tänne mikäli pelaaja löytyy molemmista joukkueista

Maalivahdit: Llorit ja Meslier. Molemmat ova thinnoiteltu 0.5M halvemmaksi kuin FPL:ssä sekä Lloriksen kannalta erinomainen sääntöero Fanteamissä on, että voittavassa joukkueessa pelaava saa ylimääräisen pisteen. Tottenham todennäköisesti tulee voittamaan enemmän otteluita kuin häviämään, joten sieltä saa muutamia extra pisteitä. Meslier todennäköisesti joutuu olemaan penkillä lähes jokaisella ottelukierroksella ja 4M hintaan se maistuu.

Puolustajat: Muuten saman linja paitsi Jerry Mina 4.5M hinnalla tulee Dallasin tilalle. Evertonkin vahvistui reilusti keskikentälle ja Allanin tulon myötä puolustuksen pitäisi toimia nyt paremmin, sekä Everton kuuluu top 10 joukkuesiin jotka voittavat enemmän kuin häviävät. 4.5M hinta on edullinen FPL 5.5M verrattuna.

Keskikenttä: Täällä meni hieman hankalammaksi valita pelaajia kun Aubameyang on listattu hyökkääjäksi ja Almiron sekä Romeu ovat 0.5M kalliimpia Fanteamissä. Näiden tilalle tulee Barnes, jolla on todella hyvä ottelu ohjelma alkuun, mutta hieman epäilyttää pelaako hän täysiä minuutteja, joten hän voi joutua vaihtoon parin kierroksen jälkeen. Miliojevic valitaan pienellä riskillä vaikka hän tuleekin pelaamaan 90min otteluita ja suurin osa tehoista tulee rangaistuspotkuista ja erikoistilanteista. Veikataan sen puolesta, että Palace saa niitä tällä kaudella enemmän.

Viimeiseksi tulee sisään Soucek, joka ollut jo pari viikkoa mietinnässä. Todella hankala alkukausi tiedossa, mutta 4.5M hintaa häntä voi pitää huoletta vaihtopenkillä ja odottaa kunnes ottelut helpottuu.

Hyökkääjät: Vardy tulee Fanteam joukkuuseen sisään. Vaikka Leicester ei pelannut kauden loppua kovin hyvin, Vardy teki silti ihan kelpo 4+1 tehot ja stattien mukaan ”oikeat” tehot olisi pitänyt olla 5+3.

Fanteamin turnaukseen ehtii liittyä mukaan ennen neljännen ottelukierroksen alkua ja kun liityt avauskierroksen jälkeen, saat 70% sen hetken pistekeskiarvon verran pisteitä, joten et joudu aloittamaan ihan niin kaukaa.

Fanteam

Ei Bonusta

Euroopan paras Daily Fantasy Sports turnauksia järjestävä sivusto jossa suurimmat palkintopotit ovat yli miljoona euroa!

PelaamaanPelaamaan
Säännöt ja ehdot
+18, säännöt ja ehdot pätevät