Fantasy Premier League Tips – Kierros 4

Nettipelaamon joukkue kierrokselle 4

Viikoittainen listaus ottelukierroksen parhaista pelaaja valinnoista pelipaikoittain. Pelaajat valitaan sen mukaan, kenen odotamme tekevän eniten pisteitä seuraavalla ottelukierroksella. Joukkue kasataan perinteisen FPL kaavan mukaan: 11 pelaajaa avaukseen ja 4 vaihtopenkille. Joukkueen hinta ei saa ylittää 100m rajaa.

FPL gw 4 squad

Joukkueen hinta: 99.8m.

Nettipelaamot kommentio valintojaan…

Kierroksen helpoimmat ottelut ovat Wolvesilla sekä Southamptonilla, jotka molemmat kohtaavat heikosti aloittaneet sarjanousijat kotonaan. Fulham on hävinnyt kaikki kolme otteluaan ja WBA on hävinnyt kaksi ja pelannut yhden tasapelin, joskin he olivat hieman onnekkaita päästessään tasapeliin.

Wolvesilta löytyy hyviä valintoja jokaiselle pelipaikalle. Jimenez on helpoin valinta hyökkäykseen, keskikentälle valinta on Podensen ja Neton välillä. Podence on kuitenkin hieman epävarman loukkaantumisen takia, joten valitsemme Neton. Puolustukseen on myös useampi vaihtoehto. Saiss on kuitenkin meidän valintamme koska hän on vaarallisin erikoistilanteissa.

Ings näyttää selvälle valinnalle tälle kierrokselle WBA:ta vastaan. WBA:n puolustus on ollut tähän mennessä sarjan huonoin ja Ings voi tässä ottelussa helposti tehdä useammankin maalin. Lisäksi Ings on vastuussa rangaistuspotkuista tällä kaudella, joita on vihelletty todella paljon uudistuneen sääntöjen vuoksi.

Myös Manchester Citystä joukkueeseen mahtuu kaksi keskikenttä pelaajaa. Kevin DeBruyne olisi varmaankin se paras vaihtoehto, mutta korkean hinnan takia otamme Mahrezin ja Fodenin joukkueeseen. Cityn puolustus on edelleen vaikuttanut hieman heikolta ja Leicesteriä vastaan vastaiskut olivat myrkkyä Cityn puolustukselle. Leeds voi hyvinkin iskeä maalin tai kaksi vastaiskuilla, joten Cityn puolustuksesta emme valitse ketään.

Aston villan kohtaa Liverpoolin kotonaan ja Villalle onkin odotettavissa vaikea ottelu. Salah on tällä kaudella saanut eniten syöttöjä vastustajan boxiin ja antanut eniten syöttöjä vastustajan boxiin. Villa tulee pelaamaan hyvin matalalla puolustuslinjalla ja tässä korostuu Salahin rooli boxin sisällä. Liverpoolin puolustuksesta otamme TAA:n Robinsonin siasta, vaikka molemmat ovat olleen lähes tulkoon tasavertaisia tällä kaudella. Trentin etu on suorat vapaapotkut, joista voi nasahtaa maali.

Parhaat kapteeni vaihtoehdot kierrokselle

Kierroksen maalirikkaimmat joukkueet vedonlyönti kertoimien valossa ovat:

  1. Manchester City
  2. Liverpool
  3. Chelsea
  4. Southampton / Arsenal

Cityn Kevin DeBuyne on ehkä se paras valinta kapteeniksi Leedsiä vastaan vieraissa. KDB:n kautta tulee suurin osa Cityn Hyökkäyksistä ja herra on myös itse päättämässä usein hyökkäyksiä. Mielestämme KDB on todennäköisin pelaaja kierroksella, joka tulee samaan fantasy pisteitä.

Liverpoolin Salah on toiseksi paras valinta mielestämme kapteeniksi. Vaikka Mane onkin ollut tehokkaampi viime otteluissa, on Salah ollut lähellä itsekkin tehdä tehoja. Villan puolustusta vastaan odotammekin Salahin aukaisevat tehot jälleen.

Kolmanneksi helpoin ottelu on Chelsealla, mutta tässä on hieman haastavampaa valita kapteeni. Werner on varmaan se parasvaihtoehto, mikäli hän pelaa kärjessä. Viime ottelussa Lampard peluutti Werneriä kuitenkin laidalla, josta hän näytti enemmänkin laiturilta ja pelin rakentajalta entä hyökkääjältä. Mielestämme Werner on kuitenkin hieman turhan riskikäs valinta kapteeniksi eikä Chelsealla ole selkeää pelaajaa joka tekee tasaisesti tuhoa, suosittelemme unohtamaan Chelsean pelaajat kapteeni valinnoista pois.

Jokeri valinnat löytyvät Southamptonin ja Arsenalin joukkueista. Ings ja Aubameyang kohtaa heikot puolustukset ja molemmat ovat joukkueiden selkeitä maalipyssyjä, joten näistä voi koittaa hakea hieman yllättävää valintaa kapteeneiksi. Wolvesin Jimenez olisi seuraavana listalla surkeaa Fulhamia vastaan. Mutta joukkue on hieman muuttunut kauden alussa ja pari loukkaantumista on tullut, eikä Wolves oikein ikinä tee useita maaleja joten ehkä parempi hakea yllätystä Ingsistä ja Aubasta.

Parhaat vaihdot kausipeliin seuraavia kierroksia ajatellen

Seuraavaan viiteen otteluun, helpoimmat otteluohjelmat löytyy Wolvesilta, WBA:lta sekä Southamptonilta.

Ottelu ohjelma kierros 4

Wolvesilta kohtaa seuraavaan neljään otteluun Fulhamin, Newcastle ja Palacen kotonaan. Eteenkin kaksi ensimmäistä vastustajaa tuntuu olevan melko sekaisin tällä hetkellä eikä Wolvesilla pitäisi olla vaikeuksia hoitaa ottelut kotiin. Parhaat Wolvesin pelaajat näitä otteluita silmällä pitäen ovat: Jimenez (F, 8.6m), Podence / Neto (M, 5.5m) sekä Saiss (D, 5.1m).

Vaikka WBA:lla on helponnäköinen ohjelma, on joukkueen peli ollut melkoista haperoa puolustuksen suuntaan. Hyökkäyksesta edukseen on kuitenkin esiintynyt Pereira (M, 6m), joka on tehnyt maalin ja kaksi syöttöä.

Southampton ei ole aloittanut ihan niin hyvin kauttaan mitä heiltä odotettiin. On kuitenkin hyvin hankala ohittaa heidän pelaajat, eteenkin kun vastustajiksi he saavat seuraaviin kotiotteluihin WBA:n ja Newcastlen sekä vieraissa pelaavat Aston Villa vastaan. Danny Ings (F, 8.4m) on erittäin hyvä valinta näihin otteluihin, sillä hän on jatkanut maali tehtailuaan viimekauden tapaan. Mikäli varat eivät riitä Ingsiin, on Che Adams (F,5.9m) myös hyvä valinta hyökkäykseen. Adams on ollut hieman epäonnekas ettei hän ole vielä onnistunut maalinteossa. Hänellä on ollut monta hyvää paikkaa, mutta viimeistely ei ole vielä vain onnistunut.

Southamptonin puolustuksesta voi harkita Walker-Petersiä (D, 4.5m), ahkerasti hyökkäyksiin osallistuva laitapakki on saanut jo yhden syöttöpisteen aikaiseksi, mutta kokonaisuuta Southamptonin puolustus on näyttänyt todella heikolle, joten hänen pisteet tulevat lähinnä satunnaisista hyökkäyspään onnistumisista. Ehkä silti hyvä valinta.

Nettipelaamon joukkuueet ja sijoitus kausipeleissä

FPL kausipeli

Pisteet: 168

Sijoitus: 1.4m / 7m

Edelliskierroksen pisteet:

FPL gw 3

Liverpoolin puolustajat käytännössä pelastivat viimekierroksen. Onnistujat olivat harvassa, vaikka käytimme Wildcardin vaihtaessamme joukkueen lähes täysin edelliselle kierrokselle.

Seuraavaan ottelukierrokseen suunnitelmissa on tehdä vaihto Werner -> Jimenes ja laittaa KDB kapteeniksi.

Fanteam kausipeli


Pisteet: 143

Sijoitus: 17000 / 22500

Edelliskierroksen pisteet:

Fanteam gw 3

Todella heikosti mennyt alkukausi. Edelliskierroksella Tottenhamin nollapeli meni todella halpaan rangaistuspotkuun ja Meslier teki 9.5 pistettä ollen penkillä. Wolves ja City pettivät molemmat vaikka yllättäen ja hinnan vuoksi Robertonin tilalla joukkueessamme on Van Dijk. Fanteamin puolella alustavasti jätämmä vaihdon tekemättä ja säästämällä sen seuraavalle kierrokselle.

HOX! Ennen neljännen kierroksen alkua on vielä mahdollisuus osallistua Fanteamin kausi kilpailuun, tämän jälkeen osallistuminen ei ole enää mahdollista. Et tule aloittamaan nollilta, vaan saat 122 pistettä, joka on 70% tämän hetken keskiarvopistemäärästä. Klikkää tästä päästäksesi pelaamaan.

Fanteam joukkue ottelukierroksen 4 turnaukseen

Fanteam tarjoaa jokaiselle ottelukierrokselle yhden kierroksen kestäviä Fantany managerointi turnauksia ja lisäksi lähes jokaiseen otteeluun omaa turnausta. Tällä ottelukierroksella on tarjolla 50.000 € palkintopotti ja 22 € osallistumis maksulla. Nettipelaamon joukkue Fanteamin neljännen ottelukierroksen turnaukseen näyttää tälle:

Fanteam gw 4 team

Fanteam

Ei Bonusta

Euroopan paras Daily Fantasy Sports turnauksia järjestävä sivusto jossa suurimmat palkintopotit ovat yli miljoona euroa!

PelaamaanPelaamaan
Säännöt ja ehdot
+18, säännöt ja ehdot pätevät