Fantasy Premier League vihjeet – kierros 3

Ottelukierros 3

Parhaat fantasy pelaaja valinnat kierrokselle

Aloitetaan ottelukierroksen vihjeet listaamalla meidän mielestämme parhaat pelaajat pelipaikoittain ottaen huomioon vain tämän kierroksen pelit. Samalla pelipaikalle valitsemme vain yhden pelaajan joukkueesta, ja listalle pääsee korkeintaan kolme pelaajaa samasta joukkueesta.

Maalivahti

Hugo Lloris (TOT)

Aaron Ramsdale (SHU)

Puolustus

Matt Doherty (TOT)

Lucas Dinge (EVE)

Marcos Alonso (CHE)

Trent Alexander-Arnold (LIV)

Benjamin Mendy (MCI)

Keskikenttä

Son Heung-Min (TOT)

Mohammed Salah (LIV)

Kevin DeBruyne (MCI)

Daniel Podence (WOL)

Jack Grealish (AVL)

Hyökkääjät

Gabriel Jesus (MCI)

Timo Werner (CHE)

Anthony Martial (MUN)

Nettipelaamo kommentio…

Tottenham kohtaa kotonaan Newcastlen, jonka hyökkäys vahvistui Bournemouthin Callum Wilsonilla ja Ryan Fraserilla. Newcastlen peli ei kuitenkaan ole näyttänyt vielä kovinkaan hyvälle. Meidän mielestämme Tottenham on tällä kierroksella se todennäköisin joukkue pitämään nollapelin, joten Lloris on meidän ensimmäinen vaihtoehto maalivahdiksi.

Ramsdale on ehkä hieman yllättäen meidän toinen valinta maalivahdiksi, sillä he kohtaavat maaleja mättäneen Leedsin. Leeds on kuitenkin tehnyt lähes jokaisesta paikasta maalin tällä kaudella ja tahdin voi olettaa hiipuvan.

Manchester City vakuutti avauspelissään Wolvesia vastaan vaikka odotimme siitä hankalaa ottelua Citylle. Erityisesti DeBruyne esiintyi vahvasti ja lisäksi hänellä on vastuu Cityn rangaistuspotkuista. On todennäköistä, että DeBruyne tulee olemaan jokaisella ottelukierroksella ensimmäinen pelaaja meidän joukkueessamme, niin vahvalle hän näyttää.

Puolustukseen otamme Chelsea Marcon Alonson, joka kohtaa sarjan heikoimman joukkueen, eli WBA:n. Tuttuun tapaan Alonso laukkaa vasenta laitaa pitkin ollen välillä hyökkäyksen kärjessä yrittämässä viimeistellä maaleja tai laittaa keskityksiä ihan päätyrajalta. Tällä kierroksella Chelsean pelaajat voivat tehdä todella paljon maaleja, joten Chelsean hyökkäykseen kannattaa panostaa ainakin Wernerillä ja ehkä keskikenttä pelaajalla, mikäli osaa ennakoida ketkä pelaavat.

Liverpool kohtaa Arsenalin, joka voisi kuvitella tiukka kamppailu, mutta edelliset kohtaamiset ovat olleet selvää Liverpoolin hallintaa ja Arsernal on ollut onnekas voittaessaan nämä ottelut. Parhaat pelaajat löytyvät tutusti keskikentältä ja meidän valintamme kohdistuu Salahiin. Puolustusesta mukaan mahtuu TAA, vaikkakin siihen voisi tällä hetkellä valita myös Robertsonin.

Dinge voi osoittautua tällä kierroksella erityisen hyvälle. Everton tulee hallitsemaan suurta osaa peliä, joka mahdollistaa Dingelle paljon tilaisuuksia nousta vasemmalla laidalla ja antaa keskityksiä boxiin. Lisäksi näyttää, että Dinge saa pitää vapaapotkut vielä itsellään ja Palacea vastaan pitäisi tulla useita tilaisuuksia keskityksille ja suorille yrityksille boxin lähettyviltä.

 

Parhaat kapteeni vaihtoehdot

Tällä ottelukierroksella on neljä selkeää ottelua mistä kannattaa katsoa oma kapteenivalinta. Lihavoituna joukkue josta kapteenia kannattaa etsiä.

  1. WBA – Chelsea
  2. Manchester City – Leicester
  3. Liverpool – Arsenal
  4. Tottenham – Newcastle

Vaikka Chelsea pelaa vieraissa eikä ole vielä näyttänyt erikoisia otteita aikaisemmissa peleissä, on WBA ollut todella huono avauspeleissään ja tässä Chelsean pitäisi helposti puhkoa WBA:n puolustus. Paras valinta kapteeniksi Chelseasta on Timo Werner, joka kahdessa aikaisemmassa ottelussa hankki rangaistuspotkun ja muutenkin on näyttänyt vaarallisimmalle pelaajalle joukkueesta.

Manchester Citystä puolestaan löytyy useita vaihtoehtoja kapteeniksi. Kevin DeBruyne on ehkä se paras vaihtoehto, eteenkin kun hän ampuu rangaistuspotkut vielä. Pienellä riskillä kapteeniksi voi harkita myös hyökkäys kolmikkoa MahrezJesusSterling. Mahrez näistä on hieman epävarma avaaja. Manchester Cityllä on ottelukierroksen suurin maaliodottama, ja markkinat odottavat Cityn tekevän kolme tai enemmän maalia joka toinen kerta, joten on vain kysymys, kuka ne Cityn maalit tällä kertaa tekee.

Mikäli Liverpoolista haluaa kapteenin, on Mo Salah paras vaihtoehto. Vaikkakin Arsenal on vahvistunut eteenkin puolustus suuntaan. Voidaan odottaa Salahin pääsevän taas maalin makuun koti ottelussa. Viimekaudella Salahin maaleista tuli lähes 66 % kotiotteluissa.

Viimekierroksella Tottenham murskasi Southamponin puolustuksen tehden viisi maalia, joista Son teki 4 ja Kane yhden ja syöttäen kaikki Sonin maalit. Newcastle tulee kuitenkin pelaamaan paljon puolustusvoittoisemmin entä Southampton, joten ihan niin paljon tilaa ei pitäisi löytyä puolustuksen takaa, johon Son voisi juosta. Tottenhamin odotetaan silti voittavan helposti tämän ottelun ja riskillä voi koittaa ottaa kapteeniksi joko Kane ja Son.

Parhaat vaihdot kausipeliin seuraaville kierroksille

Seuraavia viittä ottelukierrosta silmällä pitäen, paras ottelu ohjelma löytyy Wolverhamptonilta, jolla kaikki viisi ottelua on heikkoja vastustajia vastaa ja kahta nousia joukkuetta vastaan. Tottenhamilla ja Fulhamilla seuraavat kolme kotiottelua näyttää herkullisille ja niistä voi löytyä hyviä mahdollisuuksia.

Seuraavat viisi ottelua (Kotiottelut lihavoitu)

Wolverhampton: West ham, Fulham, Leeds, Newcastle, Crystal Palace

Tottenham: Newcastle, Man United, West Ham, Burnley, Brighton

Fulham: Aston Villa, Wolves, Sheffield U, Crystal Palace, WBA

Mancester City: Leicester, Leeds, Arsenal, West Ham, Sheffield U

 

Parhaat FPL pelaaja hankinnat

Wolvesista: Jimenez (F, 8.5m), Podence (M, 5.5m), Saiss (D, 5m)

Tottenham: Son (M, 9m), Kane (F, 10.5m), Doherty (D, 6m)

Fulham: Mitrovic (F, 6m)

Manchester City: DeBruyne (M, 11.6m), Foden (M, 6.5m), Jesus (F, 9.5m)

 

Nettipelaamon joukkuueet ja sijoitus kausipeleissä

FPL kausipeli

Pisteet: 122

Sijoitus: 1.620.000

Ihan hyvin FPL peli lähtenyt käyntiin vaikka viime kierroksella emme omistaneet yhtään Tottenhamin tai Evertonin pelaajaa, vaikkakin montaa niistä olimmekin tarkkailleet.

Tälle kierrokselle olemme pelanneet Wildcardin ja uusineet joukkueen täysin ja se näyttää nyt tälle:

FPL gw3

Fanteam kausipeli

Pisteet: 112

Sijoitus: 12.828

Fanteamin peli ei ole lähenyt ihan niin hyvin käyntiin samoista syistä kun FPL pelissäkin. Eteenkin Tottenhamin puolustukseen luotimme enemmän Fanteamin puolella, joka on ollut pettymys avauskierroksilla.

Myös Fanteamin puolella pelaamme Wildcardin ja uusimme joukkuuen täysin ja se näyttää nyt tälle:

Fanteam gw3

Fanteam joukkue yhden otteluviikon turnaukseen

Fanteam tarjoaa jokaiselle ottelukierrokselle yhden kierroksen kestäviä Fantany managerointi turnauksia ja lisäksi lähes jokaiseen otteeluun omaa turnausta. Nettipelaamon joukkue Fanteamin kolmannen ottelukierroksen joukkue näyttää tälle:

Kierroksen joukkue

Mikäli Fanteam ei ole vielä tuttu paikka sinulle, käy lukemassa meidän arvostelu ja kokemuksia Fanteamistä