FPL vinkkejä kaudelle 20/21

Fanteam prizepool

Fantasy Premier League tipsejä Fanteamin miljoonan euron kausipeliin

Valioliiga alkaa noin kahden viikon päästä, mutta nyt on jo sormet syyhyää, kun miettii joukkueiden pelaaja hankintoja ja otteluohjelmaa ketä kannattaa valita omaan fantasy joukkueeseen kauden alussa kun lähdetään metsästämään omaa osuutta miljoonasta eurosta

Fanteam season game

Joukkueen kasaaminen

Joukkueeseen tulee sisällyttää yhteensä 15 pelaajaa, joihin täytyy sisältää 2 maalivahtia, 5 puolustajaa, 5 keskikenttäpelaajaa sekä 3 hyökkääjää. Kaikki nämä pitää valita 100 miljoonan virtuaalivaluutan budjetin rajoissa.

Kauden alkua hieman hankaloittaa, että usealla joukkueella ei ole ottelua ensimmäisellä ottelukierroksella lainkaan. Näihin joukkueisiin kuuluu molemmat Manchesterin joukkueet ja Burnley sekä Aston Villa. Eteenkin Manchesterin joukkueista löytyisi monta vaihtoehtoa joukkueeseen, mutta ehkä kannattaa odottaa, että heillä on otteluita ennen kuin näistä joukkueista valitaan pelaajia omaan fantasy joukkueeseen.

Otteluohjelma

Kauden alussa on helppo suunnitella omaa fantasy joukkuetta niiden valioliiga joukkueiden ympärille, joilla on suosiollinen alkukausi otteluohjelman osalta. Tällä kaudella parhaat otteluohjelman joukkueet ovat:

Tottenhan, Everton, Fulham, Manchester Utd, Southampton, WBA sekä Wolves

Heikosta otteluohjelmasta kärsii eniten West Ham, Leeds, ja Arsenal. Näiden kolmen joukkueen pelaajilla pitää olla todella hyvä syy miksi niitä valitsisi alkuun.

Fantasy tips – Avainpelaajia alkukauteen

Pistelingot ja kapteeni vaihtoehdot

Aubameyang (11M – Arsenal) – Vaikka Arsenalilla on hankala otteluohjelma, se pelaa kaksi ensimmäistä peliä Fulhamia ja West Hamia vastaan joissa Aubameyang on varteen otettava kapteeni vaihtoehto. Kolmannelle otteluviikolla voisi harkita Auban vaihtamista johonkin Manchesterin joukkueiden pelaajiin.

Salah & Mane (12.5M & 12M – Liverpool) – Liverpool kohtaa ensimmäisen kuuden otteluviikon aikana kotonaan Leedsin, Arsenalin sekä Sheffield Utd:n sekä vieraissa Aston Villan, jonka puolustus oli paperia viime kaudella plus vielä ei ole selvää ykkösmaalivahtia, kun Reinakin lähti pois.

Trent Alexander-Arndold (7.5M – Liverpool) – Trent saa oman maininnan, vaikka onki pieni riski, että hän on sivussa kauden avauksesta. Viimeisellä kahdella kaudella hurjia tehoja puolustajaksi latonut Trent tarjoaa tälläkin kaudella hurjia pisteodottamia vain 7.5M hintaan.

Timo Werner & Hakim Ziyech (10M & 8.5M – Chelsea) – Kaksi uutta tulokasta Lampardin Chelseaan joka viime kaudella pelasi todella hyökkäävää jalkapalloa ja nämä kaksi hankintaa eivät varsinaisesti luo uskoa etteikö tulevallakin kaudella nähtäisi hyökkäävää peliä. Tietysti on pieni riski miten uudet pelaajat sopeutuvat uuteen liigaan, mutta nämä kaksi ovat riskin arvoisia.

Ings (8.5M – Southampton) – Viime kaudella lähes maalikuninkuuden voittanut Ings maksaa vain 8.5M tällä kaudella, vaikka nakutti hurjat maalimäärät viimekaudella johon sisältyi vain yksi rangaistuspotkumaali. Vaikka tahti ei olisi ihan sama tällä kaudella, silti Ings ja helppo ottelu ohjelma suotuisat näkymät alkukauteen

Kane & Son (11M & 10M – Tottenham) – Mourinhon seksifutis ei lähtenyt häikäisevästi käyntiin viimakaudella, mutta nyt on saatu kesä harjoitella rauhassa ja Kane on takaisin kunnossa. Viime kauden hazardi puolustaja Aurier on saatu korvattua Dohertyllä joka tuo enemmän varmuutta puolustukseen ja laatua keskityksiin ja maalipaikkoihin, joten voimme olettaa Tottenhamin myös parantavan otteitaan ensi kaudella.

Halvat vaihtoehdot joukkueen rungoksi

Jokaiseen fantasy joukkueeseen kuuluu budjetti vaihtoehtoja, jotta on varaa ostaa kalliita tähtipelaajia. Tälle kaudelle löytyy muutama mielenkiintoinen poiminta, joita voi ottaa joukkueen rungoksi tai vaihtopenkillä, josta he tarjoavat mahdollisuuksia rotaatioon.

Puolustajat:

Davis (5M – Tottenham) – Mikäli toista oikeaa laitapakkia ei tule joukkueeseen pelaa Davis suurimman osan peleistä. Tottenham tulee tarjoamaan tälle kaudelle paremman puolustuksen ja Davisin osalta voimme odottaa hurjaa parannusta edelliskauteen.

Vinagre (4M – Wolves) – Johnnyn poissaolo avaa Vinagrelle avauksen paikan alkukauteen tarkkaa puolustuspeliä pelaavan Wolvesin joukkueeseen. 4M hintalappua halvemmalla ei ole mahdollista saada pelaajia, joten tämän lahjan otamme mielellään alkukaudella vastaan

Leeds puolustaja (4M – 4.5M) – Bielsa tunnetaan taktisena velhoja ja vaikka nousijalta ei hirveästi voi odottaa, tarjoaa Leedsin puolustajat parhaan vaihtoehdon halvalle puolustajalle nousija joukkueista. Vielä ei ole aivan selvää ketkä ovat varmoja aloittajia, mutta Leedsistä voi löytää hyvän ja halvan runkopuolustajan joukkueeseen.

Bellerin (4.5M – Arsenal) – Viime kaudella Emeryn alaisuudessa Arsenal oli hyvin sekava joukkue eikä Bellerinin kautta varjosti myös loukkaantumiset. Artetan tulon myötä joukkueen peli on parantunut huomattavasti, eteenkin puolustuksen osalta. Voimmekin odottaa enemmän nollapelejä tälle kaudelle sekä Bellerin tulee saamaan muutaman syöttöpisteen tälläkin kaudella oikealta laidalta.

Keskikenttä

Soucek (4.5M – West Ham) – Erinomaisesti kauden lopettanut West Ham kohtaa todella hankalat vastustajat alkukaudesta avauskierrosta lukuun ottamatta. Soucek tulee tarjoamaan maalitekoa erikoistilanteissa ja hän tekikin viime kauden lopussa kolme maalia rangaistusalueelta kymmeneen otteluun ja näytty muutenkin vaaralliselle.

Ritchie & Saint-Maximin (5.5M & 6.5M) – Hieman hankintojen mukaan, Newcastlen kärki nelikko vaikuttaa paperilla todella mielenkiintoiselle ja vaaralliselle. Richien edelliskaudet ovat menneet enemmänkin vasenta pakkia pelatessa, joka on syönyt tehoja, mutta kun Rose tuli siihen paikalle kesken kauden pääsi Ritchie pelaamaan vasenta keskikenttää ja näytti tehokkaammalta kuin 5.5M hintalappu antaisi ymmärtää. Ritchie on vielä todennäköinen rangaistuspotkujen ampuja.

Armstrong (6M – Southampton) – Kuten Southamptonin joukkue, Armstrongkin näytti tehokkaalle edelliskauden lopussa ja saavuttikin 5+4 tehot 1700 peliminuuttiin. Jos Southamptonin vauhti pysyy tälläkin kaudella, on Armstroning mahdollista tuplata tehot.

Hyökkääjät

Hyökkääjä osasto on ollut hieman ohut viime kausina, kun joukkueet ovat muuttaneet pelitapaa yhden kärkipelaajan muodostelmiin. Muutama poiminta hyökkääjistä kuitenkin löytyy tälle kaudelle.

Mitrovic (6.5M – Fulham) – Vanha sotaratsu palaa jälleen Valioliigaan Fulhamin mukana. Selkeä ykkösvaihtoehto kärkeen ja ampuu joukkueen rangaistuspotkut. Mahdollisuus Pukkimaiseen alkukauteen hyvän otteluohjelman turvin.

Adams (5.5M – Southampton) – Jälleen yksi Southamptonin pelaaja. Adams tuli joukkueeseen viimekauden alussa odotuksina, että hän ottaisi ykkös- hyökkääjän roolin. Toisin kävi eikä alkukaudesta tehoja tullut. Loppukaudesta alkoikin sitten tapahtumaan ja Ings – Adams kärkikaksikko teki tuhoisaa jälkeä eikä ole oikein mitään syytä olettaa, että tehot hiipuisivat. Riskihakuisimmat voi ottaa jopa Ingsin ja Adamsin joukkueeseen heti alussa.

Antonio (6.5M – West Ham) – Loppukaudella hieman puskista tullut Antonio iski hurjan määrä maaleja loppukaudella joista 4 syntyi Norwichin verkkoon. Sama tahti voi jatkua tälläkin kaudella mikä Haller ei ota avauksen paikkaa Antoniolta. Myös hankala otteluohjelma alkukaudella hieman mietityttää, mutta Antonio pelasi esimerkiksi Manchester Cityä vastaan viimekaudella hyvin ja näytti heitäkin vastaan vaaralliselle.

Maalivahdit

Maalivahdeista nostamme kaksi halpaa vaihtoehtoa koko kaudeksi, sillä emme halua tuhlata liikaa rahaa emmekä vaihtoja maalivahteihin kesken kauden.

McCarthy (4.5M – Southampton) & Ryan (4.5M – Brighton). Molemmat ovat selkeitä avauksen maalivahteja joukkueissaan ja molemmat tarjoavat edullisen vaihtoehdon. Kummankin joukkueen puolustus ei ole siitä parhaimmasta päästä, joten näiden maalivahtien olettaisi saavat kiitettävästi pisteitä tarjonnoilla ja satunnaisilla nollapeleillään.  Vaihtoehtona on myös valita molemmat Brightonin maalivahdit joukkueeseen ja täten sinulla on aina Brightonin maalivahti pelissä, vaikka Ryan loukkaantuisi. Tällä säästää vielä 0.5M rahaa.

Fantasy tips – Meidän alustava FPL joukkue kaudelle 20/21

Fanteam joukkue

Lähde kasaamaan oma joukkueesi ja kilpaile meidän kanssa miljoonan euron potista

Fanteam

Ei Bonusta

Euroopan paras Daily Fantasy Sports turnauksia järjestävä sivusto jossa suurimmat palkintopotit ovat yli miljoona euroa!

PelaamaanPelaamaan
Säännöt ja ehdot
+18, säännöt ja ehdot pätevät

Mitä Fantasy vinkkejä sinulla on? Jätä kommenttisi alle.