Kevään Fantasy Football Mestaruus turnauksessa 500.000 € palkintopotti

 

Fanteam järjestää tänäkin keväänä Fantasy Football mestaruus turnauksen (SCOFF – Sping Championship of Fantasy Football) ja tämä on aikaisempina vuosina ollut todella suosittu kilpailu.

Lyhyesti SCOFF on daily fantasy football muotoinen turnaus, jossa on kolmivaiheinen turnausrakenne, joka päättyy itse päätapahtumaan, jossa pelataan Englannin valioliigan kahta viimeistä ottelukierrosta ja jaossa on ennätys suuri 500.000 euron palkintopotti, josta voittaja kuittaa 100.000 euroa!

Pelaajat voivat osallistua ensimmäisen vaiheen karsinta turnauksiin vaivaisella 1 euron hinnalla, joissa on palkintoina lippuja toiseen vaiheeseen, johon voi myös osallistua suoraan, mutta osallistumishinta on huomattavasti korkeampi.

Itse pääturnaukseen suoraan osallistuminen maksaa 1100 euroa, joten suurin osa pelaajista tulee mukaan esiturnausten kautta.

Tietoa turnauksesta

SCOFF-finaali alkaa 15. toukokuuta ja se kestää kaksi valioliigan ottelukierrosta (Ottelukierrokset 37 & 38). Molemmat peliviikot ovat riippumattomia toisistaan. Tämä tarkoittaa, että voi tehdä molemmille peliviikoille täysin erilaisen joukkueen ilman rangaistusta.

Tämän vuoden palkintopotti on taattu olevan vähintään 500.000 euroa, joista voittaja kuittaa 100.000 euroa! Loput rahat jaetaan 121 parhaimman pelaajan kesken ja minimivoitto on 1500 euroa!

Spring championship of fantasy football

Kuinka osallistua?

Finaaliin voi ostaa suoraan sisään 1100 eurolla, mutta halvempiakin reittejä on osallistua itse finaaliin. Fanteam järjestää useita halvempia karsinta turnauksia, joista voi voittaa lipun itse finaaliin. Nämä karsinta turnaukset alkavat vain 1 euron osallistumismaksulla ja näitä karsinta turnauksia tulee olemaan tarjolla kautta linjan eri jalkapallo sarjoissa ja jopa eri lajeissa.

Fanteam

Ei Bonusta

Euroopan paras Daily Fantasy Sports turnauksia järjestävä sivusto jossa suurimmat palkintopotit ovat yli miljoona euroa!

PelaamaanPelaamaan
Säännöt ja ehdot
+18, säännöt ja ehdot pätevät