Fanteam – Euroopan paras fantasy managerointi pelien järjestäjä (2021)

Fanteam pelit

Fanteam kokemuksia

Fanteam tarjoaa uudenlaista rahapelaamista urheilutapahtumiin dails fantasy sportin muodossa. Eteenkin Ameriikassa tämän tyylin rahapelaaminen on ollut kovassa suosiossa jo useiden vuosien ajan, ja vihdoinkin myös Suomalailla on mahdollisuus osallistua oikealla rahalla pelattavaan fantasy managerointiin.

Fanteam on osa Scout Gaming Groupia, joka erikoistuu juurikin erilaisten fantasy manageri pelien järjestämiseen moneen erilajiin aina jalkapallosta ja jääkierosta aina ampumahiihtoon ja eSportiin. Itse Fanteam on Scout Gaming Groupin lippulaiva, jonka kautta sinäkin voit kilpailla muita fantasy managereja vastaan oikealla rahalla ja voittaa osan palkintopotista.

Scout Gaming Groupin osake on listattu tukholman pörssiin ja sen rahapelit pyörivät Malta Gaming Authorityn pelilisenssin alaisuudessa, joten jos suurempi voitto napsahtaa kohdalle, voit nauttia ne verovapaasti.

Premier league fantasy football

Yksi pitkä kestoisimmista ja suosituimmista fantasy managerointi peleistä on fantasy premier league, tai lyhyemmin FPL. Tässä pelataan koko kauden kestävä peli, jossa taitavimmat managerit keräävät eniten pisteitä. Fantasy premier leagueta on pelattu jo toistakymmentä vuotta ja se on kasvattanut vuosi vuodelta suosiotaan ympäri maailman. Tätä peliä pystyy pelaamaan ilmaiseksi muita managereita vastaan, mutta vastapainoksi siinä ei ole myöskään palkintona muuta kuin mainetta.

Fanteam tarjoaa tähän maksullisen vaihtoehdon, jossa turnaukseen osallistutaan reilun 20 euron osallistumismaksulla, josta suurin osa menee yhteiseen palkintopottiin. 2021/2022 kaudella palkintopotissa on taatusti yli miljoona euroa, josta voittajan osuus on 230.000€! Alla olevasta kuvasta näet tämän kauden palkinnot.

Fantasy premier league palkinnot

Yhden ottelukierroksen Fantasy premier league turnaus

Mikäli koko kautta ei jaksa manageroida omaa joukkuetta, Fanteam tarjoaa myös jokaisella Valioliigan ottelukierrokselle oman mini fantasy turnauksen, joka kestää yleensä vain kaksi tai kolme päivää, eikä managereilla ole mahdollisuutta vaihtaa joukkuetta sen jälkeen kuin ensimmäinen ottelu on alkanut.

Nämä yhden ottelukierroksen turnaukset sopivatkin monelle paremmin kun ei tarvitse joka viikko olla tekemässä muutoksia joukkueeseensa. Ja lisäksi näissäkin turnauksissa on melko kovia palkintopotteja. Viime kaudella näissä turnauksissa oli nimittäin jopa 100.000€ palkintoja jaossa per kierros, josta voittajalle napsahti yli 20.000€

PelaamaanPelaamaan

F1 Fantasy

Fanteam tarjoaa formula ykköseen omia manageri turnauksia, jotka kestävät yhden kilpailun ajan. Tässä kilpailussa luot oman F1 tallisi budjetin rajoissa oikeista kuljettajista ja saat pisteitä sen mukaan, kuinka hyvin valitsemasi kuljettajat pärjäävät niin aika-ajoissa, kuin myös itse kilpailussakin.

Tarjolla oleva budjetti ei valitettavasti riitä palkkaamaan kaikkia parhaita kuskeja tiimiisi, joten joudut miettimään tarkasti, ketä kuljettajia palkkaat. Parhaimmat managerit pyrkivätkin löytämään tiiminsä halpoja kuskeja, jotka pärjäävät kyseisella radalla aina hyvin ja jotka ovat sitä hintaansa nähden hyviä hankintoja.

Kuten muitakin turnauksia, F1 Fantasy turnaukset ovat rahalla pelattavia pelejä joista voi myös voittaa oikeaa rahaa jos pärjää hyvin muita managereita vastaan. Formuloissa ei vielä ole kovin isoja palkintoja, mutta ne kasvavat kausi kaudelta kun yhä useampi pelaaja löytää nämä turnaukset.

Miten Fanteamin Daily Fantasy Sports toimii?

Daily Fantasy Sportissa sinä toimit joukkueesi managerina, ja luot oman joukkueesi jonkun urheilutapahtuman tai ottelukierroksen osallisuvista pelaajista tietyn budjetin rajoissa. Valitsemasi pelaajat keräävät pisteitä sen mukaan, miten hyvin he suoriutuvat oikeassa ottelussa. Lopussa joukkueesi pelaajien pisteet lasketaan yhteen ja niitä verrataan muiden managerien pisteisiin ja eniten pisteitä saanut manageri voittaa turnauksen.

Esimerkiksi jalkapallossa, pisteitä annetaan maaleista, syötöistä, nollapeleistä, torjunnoista sekä varoituksista ja aiheutetuista rangaistuspotkuista. Myös peliajasta usein tulee lisää pisteitä sekä joskus myös laukauksista ja taklauksista sekä muista peliin liittyvistä tapahtumista.

Esimerkki DFS pisteistä

Yleensä manageri valitsee myös kapteenin omalle joukkueelle jonka pisteet lasketaan kaksinkertaisena. Joten on tärkeää onnistua valitsemaan sellainen kapteeni joka tekee paljon pisteitä.

Kuinka pitkään Fanteamin Daily Fantasy Sports turnaus kestää?

Tarjolla on useita eri pituisia turnauksia. Nopeimmat turnaukset sisältävät vain yhden ottelun tai urheilutapahtuman. Seuraavaksi nopeimmat turnaukset kestävät yhden ottelukierroksen, joka voi kestää päivästä muutamaan päivään.

Pisimmät turnaukset ovat taas koko kauden kestäviä turnauksia, joihin sisältyy suositut Englannin Valioliiga turnaukset sekä ainakin tällä hetkellä suurimmat arvokilpailut. Näissä koko kauden kestävissä turnauksissa on myös valtavat palkintopotit joita pääsee tavoittelemaan parinkympin osallistumismaksulla.

Minkälaisia palkintoja Fanteam tarjoaa turnauksissaan?

Palkintopotit riippuvat aivan siitä, kuinka paljon turnauksen osallistumismaksu on ja kuinka monta pelaajaa turnaukseen osallistuu. Kaikki osallistumismaksut menevät aina suoraan palkintopottiin, ainoastaan Fanteam ottaa jokaisesta osallistumisesta pienen järjestämispalkkion.

Suurimmat palkintopotit ovat koko kauden kestävissä turnauksissa, eteenkin Englannin Valioliiga sekä jalkapallon arvokisoissa. Vuoden 2020 turnauksissa näissä molemmissa oli miljoonan euron takuu potti jaossa, josta voittaja kuittasi 200.000€, ja tuhannet muut managerit saivat myös pienempiä rahapalkintoja.

Parhaimmillaan yhden ottelukierroksen turnauksissa palkintopotit yltävät myös melko koviin lukuihin ja tarjolla on usein jopa 100.000€ takuupotteja joista voittaja kuittaa noin 20.000€.

Tarjoaako Fanteam talletusbonusta?

Tällä hetkellä Fanteam ei tarjoa minkäänlaista talletusbonusta koska he houkuttelevat pelaajia mukaan suurilla takuupoteilla turnauksiin joihin he eivät ole saaneet tarpeeksi osallistujia ja ovat täten joutuneet laittamaan omaa rahaa jotta takuupotit ovat tulleet täyteen.

Pidämme silmät auki ja toivomme, että tulevaisuudessa olisi tarjolla jonkinlainen bonus.

PelaamaanPelaamaan

Mihin lajeihin Fanteam tarjoaa DFS turnauksia?

Lajivalikoima on kasvanut viime vuosina todella kattavaksi ja lista urheilulajeista ja tapahtumista mihin on tarjolla turnauksia näyttää tällaiselle:

Jalkapallo, eSports, vapaaottelut, koripallo, jääkiekko, hevosurheilu, tennis, kriketti, pesäpallo, käsipallo, euroviisut, moottori urheilu sisältäen formula 1:n sekä amerikkalainen jalkapallo.

Voinka luoda oman DFS turnauksen Fanteamillä?

Tämä on mahdollista Fanteamillä ja oman turnauksen luominen on todella helppoa. Voit myös itse valita mihin turnaukseen tai otteluun lue oman turnauksen, kuinka suuri sisäänosto turnauksessa on sekä maksimi pelaajamäärän voit päättää.

Parasta kuitenkin tässä on, että voit päättää onko turnauksesi avoin kaikille, vai teetkö turnauksesta yksityisen, johon voit sitten kutsua vain ystäviäsi ja kilpailla heitä vastaan rahapanoksin ja Fanteam huolehtii pistelaskusta ja rahojen maksamisesta voittajille luotettavasti ja turvallisesti, sekä ajallaan!

Fanteam ottaa näistä turnauksista samanlaisen osuuden kuin kaikista muistakin rahalla pelattavista turnauksista eikä täten tähän sisälly mitään ylimääräisiä kustannuksia.

Fanteam maksutavat

Tallettaminen Fanteamille on helppoa, sillä heillä on käytössä kaikki yleisimmät talletustavat, joihin sisältyy seuraavat menetelmät:

Trustly, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard, EcoPayz

Minimitalletus kaikilla menetelmillä on 10€.

Fanteam boonuskoodi

Bonuskoodia ei ole tällä hetkellä tarjolla.

Fanteam vedonlyönti

Fanteam vedonlyönti

Myös perinteinen vedonlyönti on mahdollista Fanteamillä ja se tarjoaakin käytännössä vedonlyönti samoihin tapahtumiin kuin se tarjoaa DFS turnauksiakin. Vedonlyönti kattaus ei täten ole aivan niin laaja kuin pelkkään vedonlyöntiin keskittyvillä sivustoilla.

Kuitenkin niitä otteluita mitä Fanteam tarjoaa vedonlyöntiin on niissä tarjolla runsas valikoima eri kohteita niin yli/alle ja tasoitusvetoja. Erikoisuutena kuitenkin on head to head Fantasy pisteet pelaajien välillä yhdessä ottelussa. Myös yhden pelaajan fantasypisteistä voi lyödä vetoa tekeekö hän yli vai alle tieten pistemäärän.

Vedonlyönti kertoimet

Fanteamin tarjoamat kertoimet eivät kuitenkaan valitettavasti ole kilpailukykyiset perinteisissä kohteissa ja jopa suosituimmissa kohteissa palautusprosentti jää usein alle 95 %:n. Joten perinteisempiä kohteita betsaavien kannattaakin etsiä itselleen toinen vedonlyöntisivusto joka tarjoaa parempia kertoimia.

PelaamaanPelaamaan

Pick’em Jackpot pelit

Tämä jackpot peli vastaa hyvin paljon kotimaista Vakio veikkausta, jossa kupongilla on yleisimmin 13 kohdetta sekä 1 jackpot ottelu. Näihin kohteisiin sinun täytyy vain veikata miten ottelut päättyvät.

Vakion tapaan tässä pelissä palkitaan ne, jotka ovat saaneet vähintään 10-oikein. Mikäli onnistut veikkaamaan kaikki 13 kohdetta oikein sekä myös jackpot ottelun, voitat osuuden jackpotista. Jos olet ainoa joka onnistui veikkaamaan kaikki oikein, voitat koko jackpotin itsellesi!

Vakiota paremman tästä pelistä tekee sen palautusprosentti. Kun kotimaisessa versiossa tämä on vaivaiset 60%, Fanteamillä tämä on 85%, josta 75% menee 13,12,11 ja 10 oikein veikanneille ja 10% menee jackpottiin.

Fanteam mobiili

Fanteamillä ei ole tarjolla erillistä mobiilisovellusta, mikä on harmillista koska juuri tällaiselle DFS tuotteelle olisi suuri etu olla hyvin toimiva mobiili sovellus. Kuitenkin suoraan mobiililaitteen sovelluksella pystyy pelaamaan kohtuullisen hyvin kaikkia Fanteamin tarjoamia pelejä.

Fanteam asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun osalta Fanteamiltä voi kysella ongelmista sekä sähköpostin että live chatin välityksellä. Valitettavasti suomenkielistä asiakaspalvelua ei ole saatavilla vaan englanniksi joutuu juttelemaan tai turvautumaan google translaten tukeen.

Fanteamiltä kuitenkin löytyy melko kattava UKK-osio, josta löytyy hyvin tietoa erilaisiin ongelmiin ja muutenkin sieltä löytyy hyvin tietoa kuinka eri DFS turnaukset toimivat ja nämä tiedot löytyy jopa suomenkielellä, josta iso plussa.

Pelilisenssi

Kuten alussa mainitsimme, Fanteam ja sen emo yhtiö tarjoaa rahapelejä Maltan pelilisenssin MGA/B2C/368/2017 alaisuudessa, jonka tilaa voit tarkastaa linkin kautta.

Fanteam arvostelu

Fanteam on mielestämme erinomainen tuote fantasy manageroinnista pitäville ja Fanteam tarjoaa laajan kattauksen eri urheilulajeja ja sarjoja pelattavaksi. Vaikka Daily Fantasy Sport ei ole vielä kovin tunnettua Suomessa eikä edes Euroopassa niin Fanteam on kyllä edellä kävijä näissä karkeloissa ja todennäköisesti tulevaisuudessa näemme fantasy pelien yleistymistä ja palkintopottien kasvamista vielä suuremmiksi.

Itse pelaaminen ja rahansiirrot on tehty helpoksi eikä pelien säännötkin pystyy sisäistämään muutamassa minuutissa ilman aikaisempaa tietämystä asiasta.

Pienenä miinuksena joudumme antamaan suomen kielen sivuston hieman satunnainen kääntäminen ja sieltä täältä löytyy vielä englantia seasta eikä asiakaspalveluakaan ole vielä suomeksi saatavilla.

Vaikka et ole ennen pelannut Daily Fantasy Sports pelejä, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan näihin turnauksiin, sillä ne tuovan uudenlaista jännittämistä urheilun seuraamiseen ja pienelläkin panoksella voi voittaa merkittäviäkin summia.

Fanteam logo new

Ei Bonusta

Pelaamaan Pelaamaan
Säännöt ja ehdot
+18, säännöt ja ehdot pätevät

Vastaa