Pokio

Pokio kokemuksia – Uudenlaista pokeria mobiilissa

Uudet tuulet puhaltavat myös nettipokerin puolella. Vanhat tietokoneilla käytettävät pokeri softat saavat tulevaisuudessa väistyä sosiaalisen mobiili pokerin tullessa tilalle. Pokio on yksi näistä edelläkävijöistä, joka tarjoaa nettipokeria pelkästään mobiililaitteille.

Pokio Clubit

Pelaaja poolit toimivat hieman erillä tavalla. Pelaajat eivät pelaa kaikkia Pokion käyttäjiä vastaan vaan heille on tarjolla pelit saman Pokio clubin jäseniä vastaan. Clubit voivat myös liittyä isompiin ympyröihin, jotka yhdistävät useita clubeja yhteen isoon peliympäristöön. Tämä mahdollistaa sekä suuremman pelaaja määrä peleihin, sekä estää hyvien pelaajien pääsyä kaikkiin peleihin.

Liity Pokio kerhoon

Seuraa näitä ohjeita niin pääse pelaamaan Pokion pelejä:

 1. Lataa Pokio sovellus Android- tai iOS puhelimeen tästä
 2. Luo tili Pokio-sovelluksessa ja kirjaudu sisään
 3. Navigoi vasemmassa alakulmassa olevaan ”Club” valikkoon
 4. Paina oikeassa yläkulmassa olevaa ”+” painiketta ja ”join”
 5. Syötä hakukenttään Clubid numero: 100810
 6. Liity clubin jäseneksi ja pääset samantien pelaamaan
 7. Muita clubeja mihin kannattaa liittyä samantien on: id: 100808 ja 102302

Pokio clubs

Pokeripelit

Pokio tarjoaa suosituimpien pelin (Texas hold’em ja Omaha) lisäksi viiden kortin omahaa, Drawmahaa sekä Open Face Chinese pokeria niin käteispeleinä, sit’n’go ja turnauksina

Käteispelien koot vaihtelevat 20c blindeista yli 10€ blindin peleihin ja turnauksia löytyy aina 3€ sisäänostosta ylöspäin. Mikäli jotain panostasoja puuttuu niin niitä voi aina kysyä voisiko niitä lisätä Pokericlubin pyörittäjältä.

Riskienhallinta

Erikoisuutena Pokio tarjoaa käteispeleihin riskienhallinta työkaluja. Kun olet all-in tilanteessa, jossa kukaan ei voi enää panostaa lisää, sinulla on kaksi mahdollisuutta hallista riskejä ja ne ovat potin vakuuttaminen ja run more times.

Vakuutus

Potin vakuuttaminen on mahdollista, kun olet head-up potissa suuri suosikki tai useamman pelaajan ollessa all-in vähintään 50% suosikki voittamaan. Vakuuttaminen antaa sinulle mahdollisuuden saada osuuden potista niissä tilanteissa, kun joku muu pelaaja osuu omaan käteensä vieden koko potin nenäsi edestä. Jos bad beatit korventaa mieltä, vakuuttaminen on oiva tapa suojautua tiltiltä ja varianssilta.

Run more times

All-in tilanteissa, kun on vielä pöytäkortteja jakamatta, voit jakaa turn & river kortit 1 – 3 kertaa. Potti jaetaan yhtä moneen samankokoiseen osaan ja jokaisen pöydän jälkeen voittaja vie yhden osuuden potista. Kaikkien osapuolten, jotka ovat all-in on hyväksyttävä montako kertaa vedetään jäljellä olevat kortit. Erinomainen työkalu swingien pienentämiseen tilanteissa, joissa ollaan lähes tasatilanteessa.

Pokio bonus

Yleisiä talletusbonuksia ei ole tarjolla Pokiolla. Tarjolla on kuitenkin pientä etua, sillä kun liityt Pokeriluola clubiin saat lipun ilmaisturnaukseen, jossa on jaossa 250€ palkintopotti.

Maksutavat

Pokiolle pystyy tekemään talletuksen seuraavilla maksutavoilla:

 • Visa
 • Skrill
 • Neteller
 • MuchBetter
 • EcoPayz
 • PassNGo
 • Klarna
 • Paysafecard

Mobiili

Pokio keskittyy ainoastaan mobiili pokerin tarjoamiseen ja sen sovellus on ladattavissa Android sekä iOS käyttöjärjestelmille.

Lisenssi

Pokio toimii Malta Gaming Authorityn myöntämän pelilisenssillä.

Turvallisuus ja luotettavuus

Pokio huolehtii pelaajien turvallisuudesta itse kahdella eri rintamalla. Pelaajien dataa suojellaan hartaasti ja kaikenlainen pelaajien datan jakaminen on estetty erillisin sopimuksin ja suojattu palomuurein.

Pelaajien rahojen turvallisuudesta on valittu vastaamaan Sata-pankki, joka pitää huolen ettei pelaajien tallettamat rahat pysyvät turvassa niin kauan kunnes ne nostetaan pois.

Pokiolla on myös nolla toleranssi kaiken näköiseen kolluusioon pokeri pöydissä. Mikäli havaitset jotain epäilyttävää, kuten kaksi pelaajaa pelaisivat yhteen. Laita heidän asiakaspalveluunsa viestiä ja he tutkivat asiaa.

Itse olemme pelanneet Pokiolla jo vuoden ajan, eikä meillä ole ollut ongelmia minkään asian suhteen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun suhteen Pokiolla on vielä hieman parannettavaa. Se tarjoaa vain Englannin kielistä sähköpostipalvelua. Tosin koska pelaaminen ja rahansiirrot ovat hyvin suoraviivaisia eikä bonuksia ole tarjolla. Uskomme ettei sinunkaan tarvitse käyttää asiakaspalvelua juurikaan muissa kuin ääritapauksissa.

Pokio arvostelu

Pokio tarjoaa viihdyttävää ja sosiaalista mobiili pokeria käyttäjä ystävällisellä sovelluksella ja innovoi uusia ominaisuuksia parantaakseen pelaajien peli kokemuksia jatkuvasti.

Hieman erilainen pelivalikoima on hieno eteenkin Suomalaisille, jotka pitävät Omahasta ja sen eri variaatioista ja mikäli uudenlaiset pokeri variaatioita kiinnostaa on mahdollista pelata Drawmahaa tai Open Face Chinese pokeria.

Pokiossa on myös sosiaalinen aspekti, vaikka itse pöydissä ei ole chat ominaisuutta. Muille pelaajille voi tehdä selväksi oman mielipiteen pöydän tapahtumista esimerkiksi heittämällä heitä tomaatein tai kaatamalla kylmää vettä heidän päällensä. Monesti näkeekin pöydissä tomaatti sotia pelaajien välillä, kun tunteen kiristyy.

Itse olemme tykästyneet Pokion peleihin ulkoilun yhteydessä, jossa voi kasuaalisesti pelata käsiä samalla kun nauttii raikkaasta ulkoilmasta ja suosittelemme pokerin ystäville kokeilemaan Pokiota.

Pokio keskustelu

Pokio

Mobiili pokeria parhaimmillaan

Pelaamaan Pelaamaan
Säännöt ja ehdot
Säännöt ja ehdot pätevät (18+)

Vastaa