Fantasy Premier League Tips – GW 2

Fantasy premier league vinkkejä ja tilanne avauskierroksen jälkeen

Avauskierroksen jälkeen meillä on kasassa ihan kelpo pistesaalis.

FPL: 65 pistettä, sijoitus: 1.2M / 6.3M

FPL gw1 points

Fanteam: 65.5 pistettä, sijoitus: 8067 / 18000

 

Ihan kelpo aloitus molemmissa peleissä. Ensimmäisen kierroksen jälkeen ei vielä tarvitse olla liikaa huolissaan kokonais sijoituksesta, sillä kyseessä on vain yksi ottelukierros.

Fanteamin miljoonan euron kilpailuun ehtii vielä osallistumaan vaikkasin yksi kierros on jo pelattu. Jos liityt turnaukseen myöhässä ennen neljännen ottelukierroksen alkua, tulet saamaan 70% liittymishetken pistekeskiarvosta, joten et aloita vaikka mahdollisuuksia voittoon. Jos liityt ennen toisen kierroksen alkua, saat 46 pistettä heti, pistekeskiarvon ollessa 60.

Gameweek 2 vihjeet

Kuumat pelaajat

Evertonin hyvät otteet avauskierroksella ja todella helpon näköisen otteluohjelman takia kuumiin pelaajiin valitsemme useita pelaajia Evertonista. Puolustuksesta Digne (FPL & FT 6M) jatkoi erikoistilanteiden antamista ja nyt kun Evertonin keskikenttä näyttää toimivan paremmin, voidaan odottaa heidän pitävän enemmän nollapelejäkin.

Muut Evertonin kuumat pelaajat ovat Rodriguez, Richardlison sekä Calwert-Lewin. Eteenkin Rodriguez-Richardlison combinaatio vaikutti saavan useita vaarallisia tilanteita aikaan Tottenhamia vastaan ja on todennäköistä, että nämä herrat aukaisevat tehot nopeasti.

Leicester voitti oman avauksenna nousia WBA:ta vastaan 3–0, joista Vardy iski kaksi pilkusta. Muista pelaajista avauskierroksella pisti silmään Barnes, joka olisi voinut helposti tehdä maalin hyvästä paikasta. Barnes oli paikoin lähes toinen hyökkääjä ja keskimäärin hän oli sijoittautunut jopa ylemmäksi kentällä entä Vardy. 7M hintalappu FPL ja 7.5M Fanteamin pelissä tekee Barnesista todella houkuttelevan. Eteenkin kun seuraavassa neljässä pelissä hän kohtaa Burnleyn, West Hamin ja Aston Villan kotonaan.

Kolmantena nostamme listalle Salahin, joka iski hattutempun Leedsin verkkoon. Vaikka kaksi näistä maaleista tuli rangaistuspotkusta, oli Salah todella aktiivinen vastustajan boxissa ja laukoi yhtäänsä 9 kertaa, joista 8 meni maalia kohden. Vaikkakin Liverpool kaksi seuraavaa ottelua ovat Chelseaa ja Arsenalia vastaan jätämme uskomme, että on parempi pitää Salah joukkueessa vielä. Eteenkin kun Chelsean peli ei näyttänyt ihan niin valmiille vielä, ja viime kohtaamisissa Liverpool on ollut Arsenaalia selkeästi parempi joukkue tappioistaan huolimatta.

Kylmät pelaajat ja joukkueet

Muutama epäonnistujakin löytyi avauskierrokselta, joilta odotimme enemmän. Ehkä suurin epäonnistuja oli Tottenhamin joukkue, joka näytti olevan vielä kesäterässä ja oli hätää kärsimässä Evertonia vastaan. Suurin pettymys meistä oli Alli, joka otettiin vaihtoon jo puoliajalla taktisen muutoksen vuoksi Mourinhon mukaan. Emme voi olla kuitenkaan varmoja onko Alli enää 90 minuutin pelaaja joukkueessa, joten meidän valintanamme on vaihtaa Alli pois joukkueesta.

Fulhamin Mitrovic oli toinen suuri pettymys. Odotimme Mitrovicin olevan ehdoton avauksen pelaaja, mutta toisin kävi. Kamara aloitti avauksessa ja Mitrovic pelasi vain 27 minuuttia lopusta. Ilman mitään tehoja. Toisaalta koko Fulhamin joukkueella ei ollut mitään kunnollista tilannetta edes Arsenalia vastaan. Keskiviikon cup pelissä Mitrovic oli aloituksessa kuitenkin, mutta meinaako tämä, että hän taas aloittaa viikonloppuna penkillä? Jäämme seuraamaan tilannetta.

Viimeisenä kylmälle listalle pääsee West Ham. Newcastlea vastaan heiltä olisi odottanut voittoa, tai ainakin parempia Newcastlea parempaa peliä, mutta toisin kävi. Newcastle oli parempi joukkue luoden paremmat maalipaikat. West Hamin otteluohjelma muuttuu todella vaikeaksi seuraavaksi kuudeksi otteluksi, jonka aikana he kohtaavat Arsenalin, Wolvesin, Leicesterin, Tottenhamin, Mancester Cityn sekä Liverpoolin.

Vaihdot

Alkuperäinen suunnitelma oli vaihtaa sekä FPL että Fanteamin pelissä Salah Bruno Fernandesiin, mutta Salahin hyvät otteet ja Tottenhamin huonouden ja Allin tilanteen epävarmuuden takia vaihdamme Allin pois molemmista joukkuista.  FPL:ssä ottamme Barnesin Allin tilalle ja täten säästämme 1M rahaa. Fanteamin puolella Alli vaihtuu Fernandesiin ja onneksemme säästimme alkukaudesta sen verran paljon rahaa pankkiin, että voimme tehdä tämän siirron.

Yksi vaihtoehto olisi alkaa keräämään Manchester Cityn pelaajia, mutta odotamme viel ainakin tämän kierroksen ja ehkä seuraavankin ennen kuin alamme vaihtamaan Cityn pelaajia joukkueeseen. Näinä kahtena viikkona City kohtaa Wolvesin ja Leicesterin, joiden kummankin odotamme olevan suht hankalaia ja vähä maalisia.

Ei Bonusta

Euroopan paras Daily Fantasy Sports turnauksia järjestävä sivusto jossa suurimmat palkintopotit ovat yli miljoona euroa!

PelaamaanPelaamaan
Säännöt ja ehdot
+18, säännöt ja ehdot pätevät

FPL ja Fanteam joukkueet toiselle kierrokselle