Valioliiga: Leicester – Burnley 20-9-2020

Veikkausvihje – Valioliiga: Leicester – Burnley 20-9-2020

Valioliigan toisella ottelukierroksella kohtaa Leicester ja Burnley.

Leicester aloitti oman kauden 0-3 vierasvoitolla sarjanousia WBA:sta kahdella Vardyn rangaistuspotkulla sekä Castagnen tehdessä yhden maalin.

Burnleyllä ei ollut avauskierroksella ottelua joten he avaavat oman kautensä Sunnuntaina.

Kummallakaan joukkueella ei ole suurempia loukkaantumis huolia. Leicesterillä puuttuu varmasti Ricordo Perreira oikean puolustajan tontilta, mutta Justin pystyy paikkaamaan häntä kohtuullisen hyvin vaikka onkin nuori vielä. Johnny Evansin puuttuminen keskuspuolustuksesta voi olla pieni ongelma eteenkin Burnley erikoistilanteita puolustettaessa.

Burnleyllä on varmasti poissa avausmiehistöstä Ben Mee, Ashley Barnes sekä Johann Budgundsson. James Tarkowski on hieman epävarma tässä vaiheessa pystyykö hän pelaamaan.

Ottelukuva tulee olemaan Leicesterin hallintaa ja Burnley valuu alas ja puolustaa kytäten vastaiskuja, joka voi tuottaa Leicesterille  ongelmia maalipaikoille pääsyssä. Jo WBA:ta vastaan eteenkin Vardy ei saanut yhtään laukausta aikaiseksi rangaistuspotkuja lukuunottamatta, joka on hieman huolestuttava merkki.

Todennäköiset avaukset

Leicester: Schmeichel – Castagne, Ndidi, Söyuncu, Justin – Mendy – Albrighton, Tielemans, Praet, Barnes – Vardy (4-1-4-1)

Burnley: Pope – Bardsley, Long, Tarkowski, Taylor – Pieters, Westwood, Brownhill, McNeil – Rodriguez, Wood (4-4-2)

Veikkausvihje

Pelaamme tähän otteluun alle 2.5 maalia kertoimella 1.90. Luotamme siihen, että Leicesterin hyökkäys on vielä hieman kesäterässä puolustuksen taas toimiessa hyvin ja Burnley keskittyessä enemmänkin puolustamaan omaa maaliaan.

LeiBur u2.5

Lyö vetosi Pinnaclelle

Pinnacle
Säännöt ja ehdot
+18, säännöt ja ehdot pätevät.