Live bettingLive vedonlyönti

Live vedonlyönti on kasvattanut suosiotaan jo vuosien ajan. Viime vuosina live vedonlyönti markkinassa lyötiin enemmän vetoa kuin perinteisesti ennen ottelua alkua lyödyissä vedoissa. Vedonlyöntisivustotkin ovat huomanneet tämän trendin, sillä lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla on tarjolla kohteita live vedonlyöntiin ja osa tarjoaa jopa live streamausta kohteisiin.

Live vedonlyönnillä jännitystä otteluiden loppuun asti

Monesti ottelut ovat ratkenneet jo paljon ennen loppua, jolloin ottelun lopun seuraaminen ei ole enää mielekästä. Live vedonlyönnillä voit pelastaa tilanteen ja saat jännittää ottelutapahtumia loppu vihellykseen asti.

Mahdollisuuksia lyödä eri lopputulemista on live vedoissa rajattomasti. Perinteisten kuka voittaa vetojen lisäksi voit veikata monellako maalilla ottelu voitetaan, kulmapotkujen määrää tai joukkueiden maalimääriä ja paljon muita vaihtoehtoja. Suosittelemme tutustumaan jonkin vedonlyöntisivuston live valikoimaan, jotta saat paremman kuvan kohteiden määrästä.

Parhaat live vedonlyönti sivustot

Live vedonlyönnin parhaiden vedonlyöntisivustojen listalle päästäkseen, täytyy vedonlyöntifirmojen tarjota kertoimia hyvällä marginaalilla, reiluja ehtoja sekä verovapaita voittoja Suomalaisille.

Pinnacle

100% bonus 25€ asti live casinolle

PelaamaanPelaamaan
Säännöt ja ehdot
+18, säännöt ja ehdot pätevät.

Live vedonlyönti strategia

Mitään strategiaa millä voittaa live vedonlyönnistä varmasti emme valitettavasti pysty tarjoamaan, mutta muutama seikka mitkä kannattaa ottaa huomioon live vedonlyönnissä voittojen maksimointiin.

Lyö vedot nopeasti

Nopea reagointi on tärkeää live vedonlyönnissä, sillä jatkuvasti tilanteet muuttuvat niin ottelussa kuin vedonlyönti kertoimissakin. Nopeat syövät hitaat periaatteella mennään ja hyvät kertoimet katoavat nopeasti, joten lyö vetosi heti kun huomaan hyvän tilanteen.

Live vedonlyönti kertoimet

Kerroin on kuningas live vedonlyönnissäkin. Kertoimien vertailu on paljon haastavampaa kuin ennen ottelua lyötävissä vedoissa. Silti kannattaa yrittää tarkastaa kahden tai useamman vedonlyöntisivuston kertoimet ennen vedonlyömistä. Joskus näistä löytyy jopa arbitraasi tilanteita, tai vähintäänkin suuria eroja

Live vedonlyönnissä vedonlyöntisivustojen suuret erot kertoimissa tulee siitä, kun he eivät yksinkertaisesti ehdi reagoimaan ajoissa jokaiseen ottelutapahtumaan saman tien, kun jotain tapahtuu. Ole siis valppaana ja hyödynnä tilanteet!

Cash-in toiminto turvaa voitot

Kovan suosion saavuttanut cash-in toiminnolla voit lunastaa vetosi ennen loppuvihellystä. Olet varmasti ollut tilanteessa, jossa joukkue jonka puolesta olet lyönyt vetoa, on yhden maalin johdossa ja peliaikaa on jäljellä vain minuutteja ja vastapuolen joukkue painostaa ja luo vaarallisia tilanteita jatkuvasti tehden tilanteen sinulle todella jännittäväksi.

Tällaisessa tilanteessa voit cash-in toiminnolla myydä vetosi pois ja kotiuttaa voittosi. Otetaan esimerkki. Löit 100€ live vedon jolla voittaa 200€ kun kotijoukkue voittaa. Ottelun lopussa 1–0 tilanteessa otat cash-in toiminnon ja saat 185€ voiton kävi lopussa miten vain. Näin varmistit 85€ voiton ja jos ottelu olisi päättynyt tasapeliin, olisit hävinnyt alkuperäisen 100€ vedon ilman cash-in toimintoa.

Live streamLive vedot ja Ilmaiset live streamit

Live vedonlyönti on luonnollisesti parasta, kun itse katsoo ottelua paikanpäällä tai tv matsia. Aina ei kuitenkaan ole live lähetyksiä tarjolla telkkarista. Vedonlyöntisivustot ovat kuitenkin ruvenneet paikkaamaan tätä epäkohtaa, ja monet ovatkin alkaneet tarjoamaan live streamejä urheilutapahtumiin.

Jotta näitä vedonlyöntisivustojen live streamejä voi katsoa, niille pitää vähintään tehdä tili ja joihinkin täytyy tehdä talletuskin. Yleisesti voidaan ajatella, että vedonlyöntisivustot tarjoavat live streamejä vain ei niin suosittuihin lajeihin, joiden lähetysoikeuksista maksullisetkin tv kanavat taistelevat keskenään. Näistä live streameistä ei siis tulla ihan heti näkemään Valioliigaa tai Super Bowlia.

Jalkapallo live stream

Parhaan live stream lähetyksen jalkapallo otteluihin tarjoaa Unibet. Sillä on laaja valikoima eri sarjoja ja sen valikoimasas on muunh muassa Bundesliiga, La Liga ja Serie A sekä kuten myös FA Cup, jonka otteluita tuntuu välillä olevan todella hankala seurata muualta.

Eksoottisemmasta päästä Unibet live streamaa jalkapalloa Australian A-liigasta, Japanin J1 liigaa ja Etelä-Korean K-liigaa. Unibetilla voit myös seurata niiden entisten huippu jalkapalloilioiden otteita, jotka ovat suunnanneet Kiinaan pelaamaan ison rahan perässä.

Jääkiekko live stream

Nordicbet tarjoaa jääkiekon seuraajille CHL-turnauksen otteluita ilmaiseksi live stream palvelunsa kautta. Euroopan mestaruudesta taistelee joka vuosi nippu Suomalaisia joukkueita ja mukana on joukkueita yli kymmenestä eri maasta.

Seurataksisei jääkiekko live streamejä Nordicbetillä sinun tarvitsee vain avata pelitili ja tallettaa vähintään 10€ ja pääset nauttimaan live streamistä. Vaihtoehtoisesti mikäli sinulla on jo tili Nordicbetillä, tilillä täytyy olla vähintään 0.01€ rahaa jotta voit katsoa live lähetyksiä.

Live stream NHL

Valitettavasti yksikään vedonlyöntisivusto ei tarjoa live streamiä NHL otteluihin. NHL tarjoaa omaan live streamaus palveluita myös Suomalaisille, mutta siitä joutuu maksamaan.

Muiden lajien live streamit

Bet365 tarjoaa todella laajaa kirjoa eri urheilulajeihin. Tarjolla on perinteisten jalkapallon ja jääkiekko streamien lisäksi tennistä, hevosurheilua, vinttikoira kilpailuja, pöytätennistä sekä monia muita ja jotain streamiä on tarjolla lähes 24/7.

Live streamin ehdot ovat Bet365 aavistuksen tiukempia kuin muut. Sinulla täytyy olla vähintään yksi veto lyötynä viimeiseen 24 tuntiin, jotta voit katsoa live streamejä. Ei kovinkaan kallistista siltikään, kun minimipanos vedonlyöntiin on alle euron.

TV ottelut live vedonlyönnissä

Huomioon arvoista live vedonlyönnissä on, kun seuraa tv matsia tai live streamiä, että ne eivät ole koskaan täysin livenä vaan ne tulevat pienellä viiveellä. Monesti tämä viive saattaa olla kymmeniä sekunteja, jolloin ottelussa on voinut ehtiä tapahtumaan jotain mikä on vaikuttanut kertoimiin, jota sinä et ole vielä nähnyt. Tästä ei kannata hirvesti kuitenkaan murehtia, sillä jos jotain mahdollisesti ratkaisevaa on tapahtunut, live vedonlyönti laitetaan hetkeksi kiinni, jonka aikana ei uusia veto voi hyväksytä.

Live vedonlyönti

Live vedonlyönnissä löydään vetoa ottelusta, joka on jo alkanut. Live vedonnissä voi lydä vetoa otteluiden eri tapahtumista niin kauan kunnes peli loppuu.
Palautusprosentti on hyvin vedonlyöntisivusto ja laji kohtaista. Palautusprosentti osuu lähes aina 90% ja 99% välille, joten hajonta voi olla hyvin suurta.
Laji valikoima on todella laaja. Käytännössä mihin tahansa urheilulajiin voi lyödä vetoa livenä. Mikäli sinun käyttämä vedonlyöntisivusto ei tarjoa jotain kohdetta, suosittelemme lähettämään sähköpostia heille ja pyytämään jos he voisivat lisätä sen valikoimaan.
Aivan kuten normaaliakin vedonlyöntiä, myös live vedonlyöntiäkin voi tehdä ammatikseen. On vain etsittävä tilanteita missä veronlyöjät tarjoavat liian suuria kertoimia tapahtuman lopputuloksen todennäköisyyteen nähden ja luotava omat menetelmät miten näitä tapahtumia arvio. Live vedonlyönti on vain yksi tapa vedonlyönnilla tienaamiseen, mutta ehkä se viihdyttävin kun samalla voi katsoa matseja.