Revolut kokemuksia – Lue onko Revolut turvallinen

Revolut on digitaalinen pankki, joka tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita älypuhelinsovelluksensa kautta. Se perustettiin vuonna 2015, ja sen pääkonttori sijaitsee Isossa-Britanniassa. Revolutin avulla käyttäjät voivat avata pankkitilin, tehdä maksuja, vaihtaa valuuttaa ilman piilokuluja ja sijoittaa erilaisiin sijoitusrahastoihin sekä kryptovaluuttoihin.

Revolut on tunnettu myös siitä, että se tarjoaa käyttäjilleen edullisia vaihtokursseja ulkomaanmatkoilla ja mahdollisuuden hankkia fyysisen debit-kortin.

Revolutin palvelut ovat laajentuneet vuosien varrella, ja se on saanut suosiota erityisesti nuorten ja digitaalisesti aktiivisten käyttäjien keskuudessa. Palvelun käyttäjät voivat myös jakaa rahaa helposti muiden käyttäjien kanssa, ja se tarjoaa erilaisia tilityyppejä, kuten henkilökohtaisia tilejä, yhteistilejä ja jopa yritystilejä.

Revolutin kokemukset vaihtelevat käyttäjittäin, mutta monet arvostavat sen helppokäyttöisyyttä ja edullisia palveluita. Käyttäjät voivat myös löytää lisätietoja Revolutin tarjoamista palveluista ja käyttöehdoista viralliselta verkkosivustolta ja käyttöehdoista

Revolutin hyvät puolet

Revolut tarjoaa paljon erinomaisia ominaisuuksia ja listasimme 10 hyvää syytä miksi käyttää Revolutia:

 1. Valuutanvaihto ilman piilokuluja: Revolut mahdollistaa valuutanvaihdon ilman piilokuluja, mikä tekee ulkomaanmatkoista edullisempia. Voit vaihtaa valuuttaa reaaliajassa kilpailukykyisellä valuuttakurssilla.
 2. Edulliset ulkomaanmaksut: Revolutin käyttäjät voivat maksaa ulkomailla ilman lisämaksuja. Tämä säästää matkustajille merkittävästi rahaa verrattuna perinteisiin pankkikortteihin.
 3. Sijoitusmahdollisuudet: Revolut tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden sijoittaa erilaisiin sijoitusrahastoihin, suoriin osakkeisiin sekä kryptovaluuttoihin suoraan sovelluksen kautta. Tämä tekee sijoittamisesta helppoa ja saavutettavaa.
 4. Kätevä sovellus: Sovelluksen käyttö on helppoa ja intuitiivista. Voit hallita pankkitiliäsi, seurata kulutustasi ja tehdä maksuja vaivattomasti älypuhelimellasi.
 5. Korttivaihtoehdot: Revolut tarjoaa erilaisia korttivaihtoehtoja, kuten fyysisiä debit-kortteja ja virtuaalikortteja. Voit valita kortin, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.
 6. Nopea tilin avaaminen: Revolutin tilin avaaminen on nopeaa ja vaivatonta. Useimmat käyttäjät voivat avata tilin muutamassa minuutissa.
 7. Monipuoliset tilit: Revolut tarjoaa erilaisia tilityyppejä, kuten henkilökohtaiset tilit, yhteistilit ja yritystilit, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon erilaisiin tarpeisiin.
 8. Hyväksytty laajasti: Revolutin kortit ja palvelut hyväksytään laajasti eri puolilla maailmaa, mikä tekee siitä kätevän vaihtoehdon matkailijoille.
 9. Turvallisuus: Sovellus tarjoaa monipuoliset turvallisuustoiminnot, kuten kortin lukituksen ja kaksivaiheisen tunnistautumisen, joiden avulla voit suojata tilisi.
 10. Kilpailukykyinen asiakastuki: Revolut tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyisen asiakastuen, ja käyttäjät voivat ottaa yhteyttä tiimiin ongelmatilanteissa.

Revolutin huonot puolet

Vaikka Revolut tarjoaa paljon hyviä palveluita asiakkaille, löytyy siltä vielä muutamia puutteita:

 • Ei tarjoa lainoja tai muita luottotuotteita: Revolut ei tarjoa lainoja tai muita luottotuotteita
 • Kuluttomat automaattinostot vain satoja euroja kuukaudessa myös maksullisissa jäsenyyksissä
 • Ei tarjoa pankkikorttia kaikissa maissa: Revolut-pankkikorttia ei ole saatavilla kaikissa maissa.

Ulkomailla asuvat eivät voi siis välttämättä saada Revolut korttia ja lainaa pitää yrittää saada toisesta pankista.

Revolut kokemuksia käyttäjiltä

Revolut-palvelua on käyttänyt yli 15 miljoonaa ihmistä yli 200 maassa. Yleisesti ottaen käyttäjät ovat olleet palveluun tyytyväisiä. Jotain yleisiä kokemuksia, joita käyttäjiltä on tullut ovat pääsääntöisesti positiivista. Trustpilotissa on yli 140000 arvostelua, joista käyttävät ovat antaneet 4.3/5 arvosanan.

Käyttäjien kokemukset ovat olleet yleisesti ottaen positiivisia. Palvelua on kehuttu sen nopeudesta, helppokäyttöisyydestä ja edullisista ulkomaanmaksuista.

Revolut tarjoaa useita etuja muihin pankkeihin verrattuna. Yksi suurimmista eduista on ulkomaanmaksujen edullisuus. Revolut-kortilla maksaessa ei veloiteta ulkomaanmaksuja, mikä voi säästää huomattavasti rahaa.

Revolut tarjoaa myös laajan valikoiman muita maksupalveluita, kuten kryptovaluuttojen ostamisen ja myymisen, matkavakuutuksen ja tilimaksujen tekemisen.

Revolutilla on saanut paljon positiivista palautetta, joka liittyy pääasiassa seuraaviin alueisiin:

 • Helppokäyttöisyys: Revolutin sovellus on saanut kiitosta helppokäyttöisyydestään. Sovellus on selkeä ja intuitiivinen, ja se on helppo oppia käyttämään.
 • Kilpailukykyiset valuuttakurssit: Revolutin valuuttakurssit ovat kilpailukykyiset, ja niihin liittyy vain pieni valuuttakurssilisä.
 • Innovatiiviset ominaisuudet: Revolut tarjoaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden säästää rahaa, sijoittaa ja maksaa laskuja.

Seuraavassa on joitain esimerkkejä Revolutin hyvistä palaute kommenteista:

”Revolutin sovellus on todella helppokäyttöinen. Voin hoitaa kaikki raha-asiani yhdellä sovelluksella.”
”Revolutin valuuttakurssit ovat kilpailukykyisiä. Olen säästänyt paljon rahaa, kun olen käyttänyt Revolutia ulkomaanmatkoilla.”
”Revolutin innovatiiviset ominaisuudet ovat loistava lisä. Olen pitänyt erityisesti mahdollisuudesta säästää rahaa ja sijoittaa.”

Seuraavassa on esimerkkejä Revolutin negatiivisista palautekommentteja:

”Asiakaspalvelu oli todella huonoa. Odotin vastausta useita viikkoja, ja kun sain lopulta vastauksen, se oli epämääräinen ja ei auttanut minua.”
”Sovelluksen kaatuminen on todella ärsyttävää. Se on tapahtunut minulle useita kertoja, ja olen menettänyt rahaa maksujen epäonnistumisen vuoksi.”
”Käyttöehdot ovat todella epäselvät. En ole varma, mitä minulle on lupaa tehdä ja mitä ei.”

Revolutin ominaisuudet

Revolutista löytyy paljon eri ominaisuuksia, joista osan kerroimme aikaisemmin mutta seuraavaksi käymme niitä läpi hieman yksityiskohtaisemmin.

Revolut on tarkoitettu mobiilikäyttöön ja siihen löytyy oma ladattava sovellus. Sitä voi silti käyttää myös nettisivun kautta, mutta paljon suppeampana, joten suosittelemme lataamaan ja asentamaan mobiilisovelluksen.

Nopeat rahansiirrot

Rahansiirrot niin toisille Revolut sovellusta käyttävälle tai pankkisiirtoina ovat yksi suosituimmista Revolutin ominaisuuksista. Alle minuutissa rahat siirtyvät tililtä toiselle ja sovellus antaa ilmoituksen mobiililaitteellesi heti kun rahat näkyvät sinun tililläsi. Rahaa voi myös siirtää ulkomaiselle pankkitilille IBAN tai tilinumeron avulla.

Toista henkilöä voi myös muistuttaa, että heidän täytyy siirtää rahaa chatin kautta ja laittaa siirtopyynnon samaan viestiin jonka toinen voi hyväksyä napin painalluksella. Myös laskun voi jakaa useamman henkilön kesken, joka helpottaa huomattavasti vaikka ravintola laskun jakamista.

Rahansiirrot ovat ilmaisia Revolutissa kaiken lisäksi!

Valuutanvaihto suoraan sovelluksessa

Revolutissa on yli 30 eri valuuttaa, joita voit vaihtaa suoraan sovelluksessa. Vaihtokurssit ovat myös helposti näkyvissä eikä näissä ole piilokuluja.

Revolut pankkikortti

Fyysinen pankkikortti on mahdollista tilata, jossa on lähimaksu ominaisuus. Revolut sovelluksessa on suoraan itse mahdollista asettaa maksu sekä automaatti nostoille rajoituksia, jäädyttää kortti tai tarkastaa PIN-koodi.

Pankkikortin ominaisuuksiin kuuluu myös, että sovellus lähettää mobiililaitteellesi ilmoituksen, kun kortilla on maksettu tai siirretty rahaa, joten kaikki luvaton käyttö huomataan nopeasti.

Rahankäytön budjetointi ja analysointi

Sovelluksessa on oma osio, josta näkee mihin kaikkeen rahaa on tullut käytettyä, vaikka kuukauden aikana ja sovellus automaattisesti kategorisoi ostokset esimerkiksi ruokaan, ravintoloihin, urheiluun, nettipelit rahalla tai terveyteen.

Säästäminenkin onnistuu huomaamatta sovelluksessa olevan holvin avulla. Tämä ominaisuus pyöristää ostokseen käytetyn summan, vaikka lähimpään euroon ja siirtää erotuksen holviin turvaan. Joten pieniä summia menee säästöön, vaikka lomaa varten jokaisesta ostoksesta.

Sijoittaminen osakkeisiin, hyödykkeisiin ja kryptovaluuttoihin

Revolut sovelluksessa voit ostaa suoraan kultaa, hopeaa, öljyä, osakkeita maailmalta, ETF rahastoja tai vaikka kryptovaluuttoja, jossa se kilpailee kotimainen Coinmotionin kanssa. Sijoituksesi tilanteen näet aina sovelluksessa ja sijoituksiesi arvo on helposti aina tarkastettavissa.

Revolutin käyttöönotto

Revolut kokemuksia saa nopeasti kerrytettyä tilin avaamisen jälkeen, kun mobiilisovellus on asennettu. Ensimmäinen askel käyttöönottoon on Revolut sivulle siirtyminen alla olevasta napista ja syöttämällä puhelinnumerosi sivulle ja pääset lataamaan sovelluksen.

Avaa tiliAvaa tili

Pääset liittymään Revolutiin kun syötät puhelin numerosi

Valitettavasti Revolutissa ei ole Suomen kieltä tarjolla vaan Englannilla on pärjättävä.

Sovelluksen asentamisen jälkeen seuraa ohjeita, jotta saat tilisi tehtyä hyväksyttyä.

Revolutin pankkikortti vaihtoehdot ja hinnat

Revolut tarjoaa viisi eri vaihtoehtoa, joissa kaikissa on erilaiset etuudet ja hinnat. Vaihtoehtoina on Standard, Plus, Premium, Metal sekä Ultra paketit. Alla on yhteenveto mitä kukin paketti sisältää ja paljonko ne kustantavat:

Revolutin tarjoamat jäsenyys ohjelmat 2023

Revolutin tarjoamat jäsenyys ohjelmat 2023

Standard:

 • Kuukausimaksu: 0€
 • Maksuttomat automaattinostot: 200€ tai 5 nostoa kuukaudessa
 • Pankkikortin tilaus: 5.99€
 • Osakkeiden osto ilman välityspalkkiota: 1 kuukausi
 • Jopa 3% cashback hotelleista

Plus:

 • Kuukausimaksu: 2.99€
 • Maksuttomat automaattinostot: 200€ kuukaudessa
 • Pankkikortin tilaus: 0€
 • Asiakastuki sovelluksessa
 • Jopa 3% cashback hotelleista
 • Osakkeiden osto ilman välityspalkkiota: 3 kuukautta

Premium:

 • Kuukausimaksu: 7.99€
 • Maksuttomat automaattinostot: 400€ kuukaudessa
 • Ilmainen pankkikortti
 • Asiakastuki sovelluksessa
 • Alennuksia lentokenttä loungeihin
 • Jopa 5% cashback hotelleista
 • Kansainvälinen sairasvakuutus
 • Talviurheiluvakuutus
 • Matkatavara vakuutus
 • Osakkeiden osto ilman välityspalkkiota: 5 kuukautta

Metal:

 • Kuukausimaksu: 13.99€
 • Maksuttomat automaattinostot: 800€ kuukaudessa
 • Ilmainen pankkikortti
 • Asiakastuki sovelluksessa
 • Jopa 10% cashback hotelleista
 • Alennuksia lentokenttä loungeihin
 • Talviurheiluvakuutus
 • Matkatavara vakuutus
 • Osakkeiden osto ilman välityspalkkiota: 10 kuukautta
 • Vuokra-autoille vakuutus

Ultra:

 • Kuukausimaksu: 50€
 • Maksuttomat automaattinostot: 2000€ kuukaudessa
 • Ilmainen pankkikortti
 • Asiakastuki sovelluksessa sekä voi jättää soittopyynnön
 • Jopa 10% cashback hotelleista
 • Unlimited access lentokenttien loungeihin
 • Talviurheiluvakuutus
 • Matkatavara vakuutus
 • Osakkeiden osto ilman välityspalkkiota: 10 kuukautta
 • Vuokra-autoille vakuutus
 • Plus muita etuuksia

Jokaisella paketilla on omanlainen pankkikortti, luonnollisesti mitä kalliimpi paketti sitä hienomman kortin saa.

Revolutin turvallisuus

Revolutin turvallisuus on tärkeä asia, sillä yrityksen asiakkailla on käytössään suuria rahasummia. Ja vaikka summat olisivatkin pieniä, on niiden turvallisuus tärkeä asia. Revolut käyttää useita eri turvallisuusmenetelmiä suojaamaan asiakkaidensa tietoja ja varoja. Näihin menetelmiin kuuluvat muun muassa:

 • Two-factor authentication (2FA): 2FA-toiminto vaatii käyttäjän vahvistamaan kirjautumisensa toisella laitteella tai sovelluksella.
 • Esimiessiirto: Revolut käyttää esimerkillisesti siirrettyjä numeroita (eSIM) korttien autenttiseen vahvistamiseen. Tämä tarkoittaa, että kortin numeroa ei koskaan tallenneta Revolutin palvelimille, mikä vaikeuttaa kortin tietojen varastamista.
 • Käyttäjätunnuksen vahvistaminen: Revolut vaatii käyttäjiä vahvistamaan henkilöllisyytensä ennen tilin luomista. Tämä tehdään yleensä kuvan tai videon avulla.
 • Varojen suojaus: Revolut säilyttää asiakkaiden varat erillään yrityksen liiketoiminnasta. Tämä tarkoittaa, että jos Revolut ajautuu konkurssiin, asiakkaiden varat ovat turvassa.

Revolut on saanut useita turvallisuuspalkintoja, mukaan lukien seuraavat:

 • CISO Avant-Garde Award 2022
 • Best Cybersecurity Solution 2022
 • Best Mobile Banking Security 2022

Neuvoja Revolutin turvallisuuden parantamiseksi

Muutamia hyviä neuvoja kuinka käyttäjä voi itse parantaa Revolut sovelluksen, tilin ja pankkikortin turvallisuutta:

 • Käytä vahvaa salasanaa ja 2FA-toimintoa.
 • Älä jaa henkilökohtaisia tietojasi tai korttisi tietoja muiden kanssa.
 • Ole varovainen, kun käytät julkista Wi-Fi-verkkoa.
 • Päivitä Revolutin sovellus säännöllisesti!

Yhteenveto

Revolut on pankkisovellusten ehdoton edelläkävijä. Revolut kokemuksia kerätessä voi huomata kuinka hyvin se toimii niin arkisessa maksujen hoitamisessa kuin ulkomaan matkoilla käyttäessä. Korttien lisänä voi saada erilaisia vakuutuksia, alennuksia lentokenttien lounge tiloihin.

Sijoitustoiminta myös on tehty helpoksi ja edulliseksi ja sovelluksen avulla voit sijoittaa useisiin eri omaisuuslajeihin ja tehdä omia säästösuunnitelmia, jotka pikkuhiljaa kartuttavat tavoittelemaasi säästösummaa.

Kortin katoamis tapauksissa ei tarvitse soittaa mihinkään vain riittää kuin avaat sovelluksen ja lukitset kortin sekä Revolutin turvallisuus on esimerkillistä luokkaa. Käyttäjä voi itse tehdä erilaisia suojauksia tilille sekä pankkikortille.

Parhaat Revolut ominaisuudet ovat:

 • Voit itse valita minkähintaisen palvelun otat vai käytätkö vain ilmaisversiota
 • Ulkomailla maksaessa valuutanvaihto hoidetaan automaattisesti ilman lisäkuluja
 • Sovelluksessa on hyvät sijoitusmahdollisuudet
 • Rahansiirrot niin ystävien kesken kuin perinteiset pankkisiirrot ja ulkomaanmaksut onnistuvat kätevästi
 • Sovellus sekä pankkikortin käyttö on turvallista ja käyttäjä voi itse määritellä mitä turvallisuus ominaisuuksia käyttää

Usein kysytyt kysymykset

Revolut

Revolut on vuonna 2015 perustettu brittiläinen finanssiteknologiayritys, joka tarjoaa mobiilipankki- ja maksupalveluita.
Kyllä, Revolut on luotettava. Sillä on yli 15 miljoonaa asiakasta yli 150 maassa ja se on saanut useita turvallisuuspalkintoja.
Kyllä, Revolut on turvallinen. Yritys käyttää useita erilaisia turvallisuusmenetelmiä suojaamaan asiakkaidensa tietoja ja varoja
Revolut tarjoaa ilmaisen perusversion, mutta se tarjoaa myös maksullisia versioita, jotka sisältävät lisäominaisuuksia. Revolut-tilin avaaminen on ilmaista.
Kyllä, Revolutilla voi maksaa laskuja. Revolutin sovelluksessa on laskujen maksuominaisuus, jonka avulla voit maksaa laskuja suoraan Revolutin tililtään. Laskujen maksuominaisuus on saatavilla kaikille Revolut-käyttäjille, myös ilmaisen perusversion käyttäjille.
Kyllä, Revolutia voi käyttää ulkomailla. Revolutin maksukortti toimii Mastercard-korttina ja sitä voi käyttää kaikissa kaupoissa ja verkossa.

Vastaa